ΤΟΠΙΚΑ

Αντιφασιστική συγκέντρωση στον Βόλο στην επέτειο δολοφονίας του Π. Φύσσα

αντιφασιστική-συγκέντρωση-στον-βόλο-401923

Με βάση τις αποφάσεις της ανοιχτής συνάντησης για τον αντιφασιστικό συντονισμό που πραγματοποίησαν στον Βόλο την Τετάρτη 17 Ιουλίου, το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (ΕΕΚ), το Νέο Αριστερό Ρεύμα (ΝΑΡ) και το Ξεκίνημα – Διεθνιστική Σοσιαλιστική Οργάνωση, απευθύνουν νέο κάλεσμα προς όλες τις δυνάμεις του αντιφασιστικού κινήματος για νέα σύσκεψη τη Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 8 μ.μ. στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Όπως ειδικότερα επισημαίνεται σε ανακοίνωσή τους: «Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι ο ευρύτερος δυνατός συντονισμός οργανώσεων και συλλογικοτήτων με σκοπό την πραγματοποίηση μιας μαζικής, ενωτικής και μαχητικής αντιφασιστικής κινητοποίησης την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, ημέρα κατά την οποία πριν από 6 χρόνια τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα.

Αιχμή της κινητοποίησης στις 18 Σεπτεμβρίου θα είναι το αίτημα να μπει βαθιά στη φυλακή όλη η ηγεσία της Χρυσής Αυγής με πρώτο τον φυρερίσκο Μιχαλολιάκο.

Επίσης επιδιώκουμε το συντονισμό με το αντιφασιστικό κίνημα πανελλαδικά και ειδικά τον Αντιφασιστικό Συντονισμό Αθήνας-Πειραιά για μέρες δράσης σε κρίσιμες ημερομηνίες της δίκης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου