ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκόλλησαν… για το υδατοδρόμιο

ξεκόλλησαν-για-το-υδατοδρόμιο-402416

Με εσπευσμένες διαδικασίες μετά την έγκριση των όρων ο ΟΛΒ ανάρτησε στη «Διαύγεια» και την πρόσκληση

Στην ανάρτηση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύνταξη φακέλων στοιχείων για την έκδοση άδειας του υδατοδρομίου λιμένα Βόλου προχώρησε χθες ο ΟΛΒ, ο οποίος μετά το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ και τις αντιδράσεις των ενδιαφερόμενων επενδυτών περί αδράνειας έσπευσε να κινητοποιηθεί.

Ενώ στις 30 Ιουλίου απαντώντας σε δημοσίευμα του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ υποστήριζε ότι έχουν ήδη δρομολογηθεί οι απαιτούμενες τροποποιήσεις και επικαιροποιήσεις μελετών ώστε να μη χαθεί η επένδυση με τα υδροπλάνα, τελικά το διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΒ συνήλθε… κατόπιν εορτής 1η Αυγούστου, αφού φυσικά είχε προηγηθεί ο θόρυβος από τις καταγγελίες της Hellenic Seaplanes μέσω της εφημερίδας.

Μετά την έγκριση των όρων της εκδήλωσης ενδιαφέροντος στις 5 Αυγούστου, ο ΟΛΒ προχώρησε προχθές και στην ανάρτηση της προκήρυξης στη «Διαύγεια». Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές περίμεναν την ανάδειξη αναδόχου για την τροποποίηση του φακέλου εδώ για περισσότερους από πέντε μήνες.

Συγκεκριμένα η εκδήλωση πρόσκλησης ενδιαφέροντος αφορά στη σύνταξη των επικαιροποιημένων και τροποποιημένων φακέλων του έργου.

Συγκεκριμένα αφορά στη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, στο πρόγραμμα ασφάλειας του υδατοδρομίου Βόλου και στο σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων ανάγκης του υδατοδρομίου Βόλου.

Ο φάκελος των στοιχείων προβλέπεται να συνταχθεί μέσα σε διάστημα 30 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν επιχειρήσεις οποιασδήποτε νομικής μορφής. Οι προσφορές θα περιέλθουν στον ΟΛΒ ΑΕ μέχρι τις 5-9-2019 και ώρα 10:00, σύμφωνα με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που υπογράφει ο διευθύνων σύμβουλος Γεώργιος Τοζίδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου