ΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Βόλου: Δεν απειλούμε κανένα. Προσφεύγουμε στη Δικαιοσύνη

δήμος-βόλου-δεν-απειλούμε-κανένα-προσ-402454

“Δεν απειλούμε κανένα. Προσφεύγουμε στη Δικαιοσύνη για να αποδείξουν τα όσα βρόμικα, αισχρά και συκοφαντικά μας καταλογίζουν”, ανταπαντά ο Δήμος Βόλου στην χθεσινή ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής Βόλου:

“Προφανώς και η απάντησή μας στους γελοίους ισχυρισμούς των Λημνιών, της Ιφιγένειας και των υπολοίπων ακτιβιστών του γλυκού νερού, δεν έγινε αντιληπτή και κατανοητή, για λόγους που, πάντως, δεν μας αφορούν και προς τούτο δεν θα εξετάσουμε.

Επαναλαμβάνουμε: Δεν απειλούμε κανένα. Προσφεύγουμε στη Δικαιοσύνη για να αποδείξουν τα όσα βρόμικα, αισχρά και συκοφαντικά μας καταλογίζουν

Και επειδή προφανώς έχουν μια αλλεργία στις διαδικασίες της Δημοκρατίας τους ενημερώνουμε ότι δεν πρόκειται για την ομάδα Μπέου, αλλά για τη νόμιμα εκλεγμένη, με το συντριπτικό ποσοστό του 58%, Δημοτική Αρχή του Βόλου. Και θέλουν δεν θέλουν θα τη σεβαστούν.

Αν ήθελαν και μπορούσαν να την αμφισβητήσουν ας εκτίθονταν στις εκλογές, από τις οποίες έγιναν…λαγοί. Άλλωστε δεν θα ήταν η πρώτη φορά που θα γίνονταν αντικείμενο χλεύης για τις δραστηριότητες τους.

ΥΓ Αν η κ. Ιφιγένεια (σκέτη, την γνωρίζουμε) ζήλεψε τη δόξα της μικρής Γκρέτας, ας βρει άλλο τρόπο να το εκφράσει. Δεν της πάει και ηλικιακά. Σε κάθε περίπτωση μεγάλα και σοβαρά προβλήματα της πόλης είναι μπροστά μας και απαιτούν λύσεις. Χρόνος για τα τερτίπια και τις ιδεοληψίες των Λημνιών δεν περισσεύει…

ΥΓ1: Μάρκο Μπαξεβανόπουλε λείπεις. Τουλάχιστον τηλεφώνησε…”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου