ΤΟΠΙΚΑ

Νεκρός 23χρος σε φοβερό τροχαίο

νεκρός-23χρος-σε-φοβερό-τροχαίο-429685

Στα σοβαρότατα τραύματα που υπέστη μετά από τροχαίο στον Αλμυρό νωρίς το πρωί της Κυριακής υπέκυψε δυστυχώς χθες ένας 23χρονος. Πρόκειται για τον Άγγελο Βασιλείου, από τον Αλμυρό, η τραγική και πρόωρη απώλεια του οποίου βύθισε στο βαρύ πένθος την περιοχή.

Ο θάνατος παραμόνευε τον 23χρονο Άγγελο, μετά το σχόλασμά του από κλαμπ σε παραλιακή περιοχή του Αλμυρού, όπου εργάζονταν. Ο νεαρός ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες με το αυτοκίνητό του για να επιστρέψει στο σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε σε συναδέλφους του ότι μιας και είχε ξημερώσει θα κατευθύνονταν σε παραλία για πρωινή βουτιά στη θάλασσα, ώστε να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει.

Δεν πρόλαβε, όμως, να φτάσει. Ήταν περίπου στις 7.30 το πρωί προχθές, όταν οδηγώντας το αυτοκίνητό του κινούνταν στην επαρχιακή οδό Αλμυρού-παραλία Αλμυρού, με κατεύθυνση την παραλία.

Κάτω από άγνωστες ακόμη συνθήκες, που ερευνώνται, το παλικάρι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Το όχημα εξετράπη δεξιά της πορείας του και βγήκε εκτός οδοστρώματος. Οδηγός που φέρεται να ακολουθούσε το αυτοκίνητο περιέγραφε ότι επρόκειτο για συγκλονιστικό τροχαίο.

Το όχημα βγαίνοντας από το οδόστρωμα δεξιά ακολούθησε τρελή πορεία μέσα σε καλλιέργειες βάμβακος. Ήταν δύσκολο ακόμη και να εντοπιστεί που ήταν η δραματική κατάληξη του αυτοκίνητο. Η σκόνη που σήκωσαν οι ρόδες του αυτοκινήτου, που δεν μπορούσε να ακινητοποιηθεί, φτάνοντας σε μεγάλο βάθος μέσα στην αγροτική έκταση, ήταν εκείνη που οδήγησε άλλους οδηγούς που διέρχονταν από το σημείο να φτάσουν μπροστά στο σημείο της τραγωδίας.

Το σώμα του 23χρονου, ο οποίος παρά τα σοβαρότατα τραύματα που υπέστη προσπαθούσε εκείνη την ώρα να κρατηθεί στη ζωή, εντοπίστηκε πολλά μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο, καθώς εκτοξεύτηκε από τη θέση του.

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Χθες, όμως, το πρωί δυστυχώς ο άτυχος Άγγελος δεν άντεξε και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα. Ερευνάται εάν την ώρα του τροχαίου φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Σήμερα τον Άγγελο τους θα αποχαιρετίσουν για τελευταία η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι μέσα σε ανείπωτο θρήνο. Η κηδεία του άτυχου παλικαριού θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αλμυρού, στις 10 το πρωί.

Αυτοκίνητο στη θάλασσα

Εξάλλου, στη θάλασσα βρέθηκε προχθές το βράδυ αυτοκίνητο, ενώ κινούνταν στην επαρχιακή οδό Αλυκών.

Ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο, και όταν έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι το όχημα είχε οδηγό έναν 19χρονο, ο οποίος είχε χάσει τον έλεγχο της πορείας.

Ο νεαρός είχε εξέλθει μόνος του από το αυτοκίνητο και με την βοήθεια οικείου του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο» για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Το αυτοκίνητο ανελκύστηκε από γερανό.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου