ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Αφορμές για να «παίζει» στα τηλεοπτικά δελτία τα Σαββατοκύριακα είχε ζητήσει από υπουργούς και συνεργάτες του ο Καραμανλής. Εδωσε ο ίδιος το παράδειγμα… εγκαταλείποντας την Ελλάδα για ένα δεκαήμερο.
Ο Παπανδρέου με το συνέδριο έπαιζε πρώτο τραπέζι στα δελτία.

Εκτός των συνέδρων, αρκετοί ήταν και οι περαστικοί (αιρετοί) Βολιώτες από την αίθουσα του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ. Αλλοι για να καταγραφούν στη μνήμη στελεχών, άλλοι για να κάνουν καμιά χειραψία και φωτογράφηση που θα χρειασθεί σε προεκλογικά έντυπα, άλλοι για να υπενθυμίσουν ότι υπάρχουν.

Οπως λένε έμπειροι πολιτικοί (και ειδικά στα του ΠΑΣΟΚ), μπορεί ο Λαλιώτης να είναι το κεντρικό πρόσωπο του κομματικού συνεδρίου ως «φρέσκια είσοδος», το ερώτημα όμως είναι αν θα γίνει και η «κεντρική ιδέα» στην αντιπολιτευτική τακτική του κόμματος.

Αναγκαστικά φρένο στη δημογραφική μας αύξηση και την ανανέωση του πληθυσμού μας. Μέχρι να υλοποιηθεί η από ετών υπόσχεση για ενίσχυση των τρίτεκνων οικογενειών.

Νωρίς μεν, όμως ξεκίνησε από τώρα η διαμόρφωση των πολιτικών και προσωπικών παρουσιών για… τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Αυτό κάποιες φορές σημαίνει αναγκαστικά και διαφοροποιήσεις στελεχών από τους επικεφαλής, που ήδη καταγράφονται.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου