ΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζονται οι ανθρωπιστικές αποστολές του «Εσταυρωμένου»

συνεχίζονται-οι-ανθρωπιστικές-αποστ-406392

Προτεραιότητα αποτελούν για τον Σύλλογο Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου ο «Εσταυρωμένος» οι κοινωνικές δράσεις που έχουν ως αποδέκτες αναξιοπαθούντες και φορείς που επιτελούν κοινωνικό έργο.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού διένειμε 600 κιλά ελαιόλαδο σε Σπίτια Γαλήνης Χριστού, Ιδρύματα, Φυλακές, Φιλόπτωχα κα, για να καλυφθούν πάγιες ανάγκες. Το ελαιόλαδο δώρισε συμπολίτης στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου ο «Εσταυρωμένος» με σκοπό να ενισχυθούν υπηρεσίες και πρόσωπα που έχουν άμεση ανάγκη από τροφή. Το Δ.Σ. διαχειρίστηκε την δωρεά αυτή με διάκριση, στηρίζοντας εκκλησιαστικές ενοριακές δομές, κοινωνικές υπηρεσίες και άπορες οικογένειες της περιοχής.

Παράλληλα προσέφερε στο Ιδρυμα Γηροκομείο Βόλου ικανή ποσότητα πυτζαμών, εσωρούχων κ.α.

Σε εκπρόσωπο της πολυπληθούς φυλακής Δομοκού, παρέδωσε ποσότητα καλοκαιρινών ενδυμάτων, σεντόνια, μαξιλαροθήκες, πετσέτες, είδη ατομικής καθαριότητος, κλινοσκεπάσματα κ.α.

Στο Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Νέων Κασαβετείας παρέδωσε κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλαροθήκες, πετσέτες, είδη ένδυσης, είδη καθαριότητος κ.α.

Στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου παρέδωσε κλινοσκεπάσματα, είδη ένδυσης, είδη ατομικής καθαριότητος κ.α.

Προσέφερε επίσης σε μια ασθενή ένα κλιματιστικό, ενώ στην «Κιβωτό του κόσμου» προσέφερε ελαιόλαδο, βιβλία και μια μεγάλη κούνια

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου