Πλούσιες εκδηλώσεις για τη γιορτή ελιάς στη Δράκεια που ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες

Τελευταία ενημέρωση: 2019-08-19, 11:45:05
Πλούσιες εκδηλώσεις για τη γιορτή ελιάς στη Δράκεια που ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες

Με πλούσιο πρόγραμμα συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για τη γιορτή ελιάς στη Δράκεια Πηλίου. Πρόκειται για μια διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός για την περιοχή τα τελευταία 10 χρόνια και τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Δράκειας και τον Αναπτυξιακό-Πολιτιστικό Σύλλογο «Η ΔΡΑΚΕΙΑ».

Το πρόγραμμα συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα 19 Αυγούστου το βράδυ, στην πλατεία της Δράκειας, που θα «φιλοξενήσει» πανδαισία χορού και μουσικής. Συμμετέχουν οι χορευτικές ομάδες του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγριάς-Δράκειας «Ο Αγιος Γεώργιος», ο Λαογραφικός Σύλλογος Βλάχων Βόλου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Αθανασίου Δράμας «Βοϊράνη» και ο Μορφωτικός Σύλλογος Μυρίνης Καρδίτσας.

Τις χορευτικές ομάδες συνοδεύουν οι εκλεκτοί μουσικοί της περιοχής, Μαρίνα Μπαρούτα, Νίκος Κερασιώτης, Λαυρέντης Νίτης, Νίκος Μούτσελος, Χρήστος Δασκαλόπουλος, Κωνσταντίνος Μούτος και Λύτρα Αναστασία αλλά και το μουσικό σχήμα «Θρακιώτικη σπείρα» από την Δράμα. Η βραδιά συνδιοργανώνεται με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγριάς -Δράκειας «Ο Αγιος Γεώργιος» και θα συνεχιστεί με παραδοσιακό γλέντι για όλους.

Αύριο Τρίτη 20 Αυγούστου την σκυτάλη παίρνει ο 13χρονος Αντώνης Βαγενάς στην πάνω πλατεία της Δράκειας ο οποίος θα παρουσιάσει την δικιά του παράσταση Θεάτρου Σκιών με ιδιαίτερο ζήλο.

Τέλος, την Τετάρτη 21 Αυγούστου το πρόγραμμα εκδηλώσεων κλείνει η θεατρική ομάδα των παιδιών της Δράκειας στην κάτω πλατεία, όπου θα παρουσιάσουν το έργο «Διακοπές σε άλλο προορισμό» σε συγγραφή σεναρίου και διαλόγων Αθανασίας και Αναστασίας Λύτρα, σκηνοθεσία Τζούντιθ Πάρκερ και σκηνικά Κικής Κιτονίδου

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
8
=