LIFE STYLE

Η Δέσποινα Βανδή γιόρτασε με 3 γνωστές Μαρίες στο Πήλιο

η-δέσποινα-βανδή-γιόρτασε-με-3-γνωστές-μ-408323

Την ονομαστική της εορτή γιόρτασε χθες η Δέσποινα Βανδή παρέα με καλούς και διάσημους φίλους της.

Η γνωστή τραγουδίστρια περιποιήθηκε τους φίλους της, ζυμώνοντας ψωμί το πρωί, γιατί όπως έγραψε και στην ανάρτησή της τους έταξε ζεστό ψωμάκι για πρωινό και μετά είπε να γιορτάσει την ονομαστική της εορτή παρέα με φίλους.

Όχι όμως τυχαίους, καθώς στην παρέα της βρέθηκαν άλλες τρεις γνωστές Ελληνίδες που γιόρταζαν χθες: Η Μαρία Μπακοδήμου, η Μαρία Καβογιάννη και η Μαρία Λεκάκη.

Κι όπως καταλαβαίνετε το γλέντι που στήθηκε στης Μηλιές Πηλίου, ήταν τρικούβερτο. Μάλιστα, όπως ενημέρωσε ο Αργύρης Αγγέλου, που έδωσε κι αυτός το παρών στο πάρτι, το σκηνικό ήταν ιδιαίτερο και πολύ οικονομικό – πού να ψάχνεις τώρα για ιδιαίτερο στολισμό μέσα στον Δεκαπενταύγουστο;, κι εξάλλου καλοκαίρι είναι, τι τα χρειάζεσαι τα πολλά πολλά; – και αποτελούνται από σωσίβια και φουσκωτά θαλάσσης.

Και σήμερα, μετά το ξέφρενο πάρτι, η Δέσποινα Βανδή σηκώθηκε νωρίς – νωρίς και έφτιαξε και πάλι πρωινό για άλλους (μάλλον η πείνα είναι μεγάλη γιατί δεν μιλάμε για απλό πρωινό αλλά για ολόκληρο ταψί) επιβεβαιώνοντας πως είναι μια τέλεια οικοδέσποινα και μαγείρισσα. Τι τους έφτιαξε; Croque madame με τραγανό ψωμί λιωμένο τυρί, ζαμπόν, μπεσαμέλ και ένα τέλεια μαγειρεμένο αυγό από πάνω.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου