Κόλαση το FB για 40χρονη Βολιώτισσα

Τελευταία ενημέρωση: 2019-08-16, 14:45:38
Κάθε μέρα και μία διαφορετική σε βάρος της ανάρτηση βλέπει 40χρονη Βολιώτισσα από χρήστη του FB που την διασύρει
Κόλαση το FB για 40χρονη Βολιώτισσα

Κατεπείγουσα προκαταρκτική από την Εισαγγελία Βόλου - Τουλάχιστον έξι ακόμη μηνύσεις από γυναίκες- θύματα από τις αρχές Αυγούστου - Με την άνοδο του υδραργύρου ανεβαίνει το... λίμπιντο

Κόλαση έχει γίνει τις τελευταίες δέκα ημέρες περίπου το Facebook για 40χρονη Βολιώτισσα. Χρήστης με συγκεκριμένο όνομα βάλει εναντίον της με αισχρές εκφράσεις διασύροντάς την.

Κάθε ημέρα μόλις ανοίγει την προσωπική της σελίδα βρίσκει και μία νέα σε βάρος της ανάρτηση. Χθες, η 40χρονη κατέφυγε στην Εισαγγελία Βόλου, καταθέτοντας μήνυση εναντίον δύο προσώπων. Από την Εισαγγελία διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική. Είναι η έβδομη κατά σειρά παρόμοια υπόθεση που καλούνται να διαχειριστούν οι εισαγγελικές αρχές από την 1η Αυγούστου. Περιστατικά διασυρμού, κυρίως γυναικών- χρηστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι πολύ συχνά τελευταίως και κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο οπότε και φαίνεται μαζί με την άνοδο του υδραργύρου να ανεβαίνει και η λίμπιντο.

Για τη 40χρονη ο εφιάλτης ξεκίνησε προ δεκαημέρου περίπου. Αλλη χρήστρια του Facebook που εμφανίζεται με συγκεκριμένο όνομα και φέρεται να είναι ερωτική αντίζηλός της, καταφέρεται εναντίον της με αισχρές εκφράσεις για τη σεξουαλική της δραστηριότητα. Φέρεται μάλιστα ότι η αντίζηλος- θύτης μπλέκει πραγματικά ονόματα και περιστατικά, για να δώσει υπόσταση στις κατηγορίες της εναντίον της 40χρονης. Στην υπόθεση διασυρμού της 40χρονης εμφανίζεται να εμπλέκεται και ένας ακόμη άντρας, το όνομα του οποίου χρησιμοποιήθηκε από τη γυναίκα - θύτη και ο οποίος φέρεται επίσης να καταφέρθηκε με πρόστυχες εκφράσεις εναντίον της γυναίκας- θύματος.

Εμφανώς ταραγμένη και αφού είχε δει μία ακόμη σε βάρος της ανάρτηση πέρασε χθες το κατώφλι του Εισαγγελέα Βόλου ζητώντας προστασία. «Εχω γίνει ξεφτίλα σε όλον τον κόσμο για πράγματα που δεν ισχύουν», φέρεται να είπε τρέμοντας από τη σύγχυση η 40χρονη Βολιώτισσα, η οποία προχώρησε στην κατάθεση μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον δύο ατόμων: της γυναίκας- θύτη αλλά και του άντρα που φέρεται να εκστόμισε εναντίον της πρόστυχα λόγια.

Μάλιστα, ο τελευταίος, μόλις ενημερώθηκε για την εις βάρος του μήνυση κινήθηκε κι εκείνος νομικά εναντίον της γυναίκας- θύτη που φέρεται να χρησιμοποίησε το όνομά του και να έβαλε στο στόμα του λόγια που όπως υποστήριξε δεν έχει εκστομίσει.

Οι δύο γυναίκες φαίνεται ότι είχαν ερωτικές διαφορές. Η γυναίκα- θύτης φαίνεται ότι διασύρει την 40χρονη η οποία, υποτίθεται ότι της «έκλεψε» τον σύντροφο. Από την Εισαγγελία Βόλου διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση του θύτη και στη συνέχεια να κινηθούν οι διαδικασίες.

Παρόμοιες υποθέσεις διασυρμού προσώπων μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να είναι καθημερινότητα στην Εισαγγελία Βόλου. Τουλάχιστον έξι μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση φέρεται να χειρίζεται η Εισαγγελία από τις αρχές Αυγούστου. Μάλιστα τα περιστατικά είναι ολοένα και πιο συχνά και ιδίως το καλοκαίρι οπότε και φαίνεται μαζί με τον υδράργυρο να ανεβαίνει και η επιθετικότητα.

Συνήθως, οι υποθέσεις αφορούν σε γυναίκες- θύματα που διασύρονται σεξουαλικώς από χρήστες που διατηρούν ψεύτικα προφίλ. Κοινός παρονομαστής η ερωτική απογοήτευση. Πρόκειται κυρίως για ζευγάρια που έχουν χωρίσει και για λόγους εκδίκησης καταφέρονται ο ένας εναντίον του άλλου, με δημόσιες αναρτήσεις στο Facebook.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
9
=