ΤΟΠΙΚΑ

Ενημερωτικά φυλλάδια διένειμαν αστυνομικοί

ενημερωτικά-φυλλάδια-διένειμαν-αστυ-409202

Από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Μαγνησίας σε οδηγούς οχημάτων

Ενημερωτικά φυλλάδια τροχαίας με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής διανεμήθηκαν χθες (14-08-2019) από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ενόψει του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Οι αστυνομικοί έδωσαν συμβουλές στους οδηγούς των οχημάτων για ασφαλή οδήγηση κατά τις μετακινήσεις τους ενόψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου, με στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας υπενθυμίζει σε όλους τους οδηγούς ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι οδηγοί παρακαλούνται:

  • να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου,
  • να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση,
  • να ακολουθούν πιστά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας,
  • να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες για να ελέγχουν καλύτερα το όχημά τους και σε κάθε περίπτωση, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Σημειώνεται ότι κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου όπως αναφέρονται στη σχετική κοινή Υπουργική Απόφαση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου