ΤΟΠΙΚΑ

«Σικάγο» προχθές τα μεσάνυχτα στη Χιλιαδού

σικάγο-προχθές-τα-μεσάνυχτα-στη-χιλ-851206

Σκηνές «Σικάγου» εκτυλίχθηκαν χθες τα μεσάνυχτα στη διασταύρωση των οδών Κουντουριώτου και Γιάννη Δήμου, όταν επιτέθηκαν σε γυναίκα που οδηγούσε το αυτοκίνητο της με ξύλα δύο αδέλφια που διαμένουν στην περιοχή, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Τα δύο αδέλφια προξένησαν σημαντικές φθορές στο αυτοκίνητο της οδηγού, η οποία έντρομη ειδοποίησε από το κινητό της τηλέφωνο την Αμεση Δράση, ζητώντας τη συνδρομή της. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ζήτησαν τα στοιχεία ταυτότητας των δύο ανδρών, εκείνοι αρνήθηκαν να τους τα δώσουν, τους εξύβρισαν, τους απείλησαν και τους επιτέθηκαν, προκαλώντας τους σωματικές κακώσεις. Ειδικότερα αστυνομικός δέχθηκε γροθιά στο σαγόνι και δάγκωμα στο χέρι στην προσπάθειά του να συλλάβει έναν εκ των δύο αδελφών.
Την στιγμή που οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να συλλάβουν τον «τσαμπουκαλή» αδελφό, δέχθηκαν και την επίθεση του πατέρα του, ο οποίος επιτέθηκε στους αστυνομικούς προσπαθώντας να αποτρέψει την σύλληψη των παιδιών του.
Μετά από ειδοποίηση των αστυνομικών από τον ασύρματο, στο σημείο των επεισοδίων, κατέφθασαν αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών (ΟΠΚΕ, Α.Τ. Βόλου, Ασφάλεια), οι οποίοι κατάφεραν να συλλάβουν τον πατέρα και τους δύο γιους, οι οποίοι ακόμη και την στιγμή που τους είχαν μεταφέρει στα αυτοκίνητα, έβριζαν και απειλούσαν μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών που κοιτούσαν απορημένοι.
Οι συλληφθέντες, μετά την σχηματισθείσα δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, θα οδηγηθούν αύριο ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, προκειμένου να τους απαγγείλει κατηγορίες σε βάρος τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου