ΤΟΠΙΚΑ

Επεισόδιο σε ιατρείο στο Βόλο

επεισόδιο-σε-ιατρείο-στο-βόλο-410046

47χρονος μπήκε «σκνίπα» στο μεθύσι και ενοχλούσε ασθενείς και τον γιατρό

Επεισόδιο προχθές το απόγευμα σε ιδιωτικό ιατρείο, όταν ένας 47χρονος μπήκε «σκνίπα» στο μεθύσι και άρχισε να ενοχλεί ασθενείς και το γιατρό.

Ηταν περίπου 7:15 προχθές το απόγευμα. Ασθενείς βρίσκονταν στην αίθουσα υποδοχής του ιατρείου περιμένοντας τη σειρά τους για να εξεταστούν από τον γιατρό.

Ξαφνικά, η πόρτα άνοιξε και την εμφάνισή του έκανε ένας άντρας σε κατάσταση μέθης. Χωρίς να προκληθεί και άγνωστο για ποιο λόγο άρχισε να φωνασκεί και να ενοχλεί τους ασθενείς που προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν.

Τις φωνές άκουσε ο γιατρός που βγήκε από το ιατρείο του, αλλά ούτε εκείνος κατάφερε να τον ηρεμήσει. Προκειμένου η κατάσταση να μην ξεφύγει από τον έλεγχο κλήθηκε η αστυνομία. Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 17 εκατοστών.

Σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Με εντολή Εισαγγελέα ο «νταής»… ασθενής αφέθηκε ελεύθερος και παραπέμπεται σε ρητή δικάσιμο.

Ο γιατρός δεν θέλησε να υποβάλλει εναντίον του μήνυση. Το μόνο που ζήτησε ήταν η απομάκρυνσή του από το ιατρείο κι όχι η περαιτέρω δίωξή του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου