ΤΟΠΙΚΑ

Κηδεύεται σήμερα ο άτυχος 35χρονος

κηδεύεται-σήμερα-ο-άτυχος-35χρονος-411442

Που σκοτώθηκε σε τροχαίο κοντά στο ΠΕΒ

Σήμερα Δευτέρα θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον άτυχο 35χρονο που σκοτώθηκε σε φοβερό τροχαίο δυστύχημα, το οποίο συνέβη λίγο πριν από το 304 ΠΕΒ.

Ο Βασίλειος Ξάνθης που βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε προπορευόμενο φορτηγό με αποτέλεσμα να τιναχθεί στον αέρα και να αναποδογυρίσει πολλές φορές θα κηδευτεί στις 5.30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας.

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίαςνεκροτομής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Ο άτυχος άνδρας που ήλκε την καταγωγή του από την Καλογριανή Καλαμπάκας, κατοικούσε στη Νέα Ιωνία και εργαζόταν ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία στον Άγιο Γεώργιο Φερών.

Για εργασία πήγαινε την Παρασκευή, όταν στις 5.55 τα ξημερώματα συνέβη το μοιραίο.

Από τη σφοδρή πρόσκρουση το αυτοκίνητο που οδηγούσε φαίνεται ότι έχασε την επαφή με το οδόστρωμα, τινάχθηκε στον αέρα και αναποδογύρισε δύο με τρείς φορές. Τελικά ακινητοποιήθηκε με τις ρόδες στον αέρα και τον ουρανό στο οδόστρωμα.

Όταν κατέφθασαν πυροσβέστες από την Β’ ΒΙ.ΠΕ για τον απεγκλωβισμό φαίνεται ότι ο οδηγός ήταν ήδη νεκρός. Ο 35χρονος ήταν σφηνωμένος στη θέση του οδηγού στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου με τη ζώνη ασφαλείας. Η πρόσκρουση των οχημάτων ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητό του είχε υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές, καθώς ήταν κυριολεκτικά στραπατσαρισμένο.

Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου συνεχίζει την προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη.

Το δυστύχημα συνέβη σε ευθεία της εθνικής οδού Βόλου -Λάρισας και συγκεκριμένα στο 14ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Αθήνα. Και οι δύο οδηγοί είχαν την ίδια κατεύθυνση όταν στα 200 μέτρα πριν από τους φωτεινούς σηματοδότες για το 304 ΠΕΒ συνέβη το δυστύχημα.

Η πόρτα από την πλευρά του συνοδηγού του αυτοκινήτου του 35χρονου παρουσίαζε τις μεγαλύτερες υλικές ζημιές. Ισως το αυτοκίνητο να προσέκρουσε και στις μπάρες πριν το ΙΧ τιναχθεί στον αέρα αν και εκεί δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου