ΤΟΠΙΚΑ

Πλήθος κόσμου στην Ανω Γατζέα

πλήθος-κόσμου-στην-ανω-γατζέα-411655

Θεμελιώθηκε το κωδωνοστάσιο στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας

Παρουσία του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιου θεμελιώθηκε το νέο κωδωνοστάσιο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας στην Ανω Γατζέα.

Παρόντες στον πανηγυρική Θεία Λειτουργία θεμελίωσης εκτός των άλλων ήταν και ο πρόεδρος και το εκκλησιαστικό συμβούλιο της ενορίας και μεγάλο πλήθος πιστών.

Τη μελέτη ανέλαβε και αποπεράτωσε αφιλοκερδώς το γραφείο του γνωστού αρχιτέκτονα Δημήτρη Καταρόπουλου, με επιβλέποντα πολιτικό μηχανικό τον Χρήστο Γεωργιάδη και τοπογράφο μηχανικό τον Ανδρέα Δογκάκη, τους οποίους η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος βράβευσε για την θεάρεστο και ανιδιοτελή προσφορά τους στην ολοκλήρωση του κωδωνοστασίου.

Μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα στους ευεργέτες του έργου. Το αρχικό ποσό για τη χρηματοδότηση του έργου προήλθε από δωρεά του συντοπίτη Ιωάννη Τέρπου πριν από μια 20ετία περίπου.

Ο κ. Ιγνάτιος ευχαρίστησε τον παλαιό εφημέριο του Ναού π. Απόστολο Τσάντο, όσο και τον νέο προϊστάμενο π. Ιωάννη Καμακά, για την έμπνευση της ανοικοδόμησης του νέου κωδωνοστασίου. Ευχαρίστησε, επίσης και όσους συνέβαλαν και θα συμβάλλουν στην ολοκλήρωση του έργου και εξέφρασε την βεβαιότητά του, ότι σύντομα θα τελεστούν και τα εγκαίνια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου