ΤΟΠΙΚΑ

Συλλήψεις για εναπόθεση υλικού χωρίς άδεια

συλλήψεις-για-εναπόθεση-υλικού-χωρίς-413090

Προχθές στη Χλόη, μετά από καταγγελία

Τέσσερις συλλήψεις προχθές στη Χλόη για εναπόθεση υλικού εταιρείας, χωρίς να έχει ληφθεί άδεια από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, στις 2.30 το μεσημέρι συνελήφθησαν δύο οδηγοί φορτηγών μεταφορικής εταιρείας, ηλικίας 54 και 48 ετών, ο εργολάβος της εταιρείας μεταφοράς, ηλικίας 48 ετών, και ο διευθυντής εργοστασίου, στο οποίο είναι μισθωμένο το οικόπεδο όπου γινόταν η εναπόθεση του υλικού.

Σε έλεγχο μετά από καταγγελία, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τα φορτηγά εναπόθεσαν στο εν λόγω οικόπεδο υλικό από το εργοστάσιο, χωρίς να έχουν τη σχετική άδεια.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης διατάχθηκε και χθες πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας αυτοψία στον χώρο, ενώ ελήφθη δείγμα προκειμένου να διαπιστωθεί η χημική σύνθεση του υλικού.

Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης, η δικογραφία της υπόθεσης θα αποσταλεί στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία πρόκειται να διατάξει προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρξε παράβαση που να αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Στο μεταξύ, οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου