ΤΟΠΙΚΑ

Στο κυνήγι του Τζόκερ της χθεσινής κλήρωσης Βολιώτες και επισκέπτες

στο-κυνήγι-του-τζόκερ-της-χθεσινής-κλή-413186

Αν και μειωμένη η κίνηση σε σχέση με το δέλεαρ των 3,8 εκατ. ευρώ

«Καύσωνας» χτύπησε και το τζόκερ. Μπορεί το δέλεαρ των 3,8 εκατ. ευρώ που «μοίραζε» η χθεσινή κλήρωση του τυχερού παιχνιδιού μετά από αρκετά τζακ ποτ να ήταν μεγάλο, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό ώστε να δημιουργήσει ουρές και συνωστισμό στα πρακτορεία Προπό, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Αρκετοί από εκείνους που βρίσκονται ακόμη στο «κλεινόν άστυ» δεν έχασαν την ευκαιρία να συμπληρώσουν τα δελτία τους, άλλοι ποντάροντας σε τυχαία νούμερα και άλλοι σε συγκεκριμένους αριθμούς, προσδοκώντας ό,τι καλύτερο για να λύσουν το οικονομικό τους πρόβλημα. Η κίνηση ωστόσο γενικότερα ήταν υποτονική αφού ακόμη και οι επισκέπτες της περιοχής φαίνεται πως επέλεξαν τις παραλίες για να δροσιστούν από το να δοκιμάσουν την τύχη τους.

«Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και ο περισσότερος κόσμος λείπει από την πόλη. Εκτός από παραδοσιακούς πελάτες, που ό,τι και να γίνει θα παίξουν, από τις αρχές Αυγούστου και μέχρι σήμερα υπάρχει μία αισθητή κάμψη», σημείωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Μαριάννα Δημοπούλου, που διατηρεί πρακτορείο Προπό στην οδό Γκλαβάνη. Τα ταμεία των πρακτορείων, σύμφωνα με την ίδια θα «ζεσταθούν» ξανά μετά τις 20 Αυγούστου και αφού ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.

Σημειώνεται πως από τις 18 Ιουλίου, οπότε και ξεκίνησαν τα αλλεπάλληλα τζακ ποτ, έχουν αναδειχθεί 13 νικητές στη δεύτερη κατηγορία, οι οποίοι έχουν κερδίσει συνολικά 482.137 ευρώ. Την περασμένη Κυριακή, συμπληρώθηκαν περισσότερες από 5,7 εκατομμύρια στήλες από επίδοξους νικητές του ΤΖΟΚΕΡ. Καμία στήλη, όμως, δεν περιλάμβανε τους τυχερούς «5+1» αριθμούς που οδηγούσαν στο μεγάλο έπαθλο της πρώτης κατηγορίας.

Στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού βρέθηκε ένας νικητής, ο οποίος κέρδισε 110.466,29 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου