ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη του Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου στο Βένετο

επίσκεψη-του-αλέξανδρου-μεϊκόπουλου-414052

Στα εγκαίνια της Λαογραφικής Συλλογής Βένετου, στο παλιό Δημοτικό Σχολείο, που διοργάνωσε ο Δήμος Ρήγα Φεραίου και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. Υπαπαντής του Χριστού παραβρέθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μεϊκόπουλος.

Ο βουλευτής συνεχάρη όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα τον κ. Στέργιο Μπεφάνη, που με την ευγενική του προσφορά έγινε πραγματικότητα αυτός ο πολύ όμορφος χώρος, που αναδεικνύει τα λαογραφικά στοιχεία του Βένετου και γίνεται ο συνδετικός κρίκος της φυσιολογικής συνέχειας της ζωής και του πολιτισμού.

Στη συνέχεια ο βουλευτής συναντήθηκε με τους τοπικούς παράγοντες και τους κατοίκους, για να ακούσει τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους. Μεταξύ των θεμάτων που αναδείχθηκαν στη συζήτηση ήταν η δυνατότητα πρόσβασής τους στην παραλία στο Κουλούρι, με την εξεύρεση οικονομικών πόρων για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου, καθώς ήδη υπάρχει επικαιροποιημένη μελέτη. Πρόκειται όπως είπαν για ένα αίτημα δεκαετιών. Επίσης ένα άλλο θέμα που τέθηκε είναι η σύνδεση του παραλιακού μετώπου της περιοχής με αυτό της Λάρισας που θα δώσει νέα ώθηση στην ανάπτυξη του τοπικού τουρισμού και όχι μόνο. Τέλος επισημάνθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν σχετικά με το υδρευτικό δίκτυο σε Βένετο και Κεραμίδι.

Ο κ. Μεϊκόπουλος υποσχέθηκε την στήριξή του, με κύριο γνώμονα τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου