ΤΟΠΙΚΑ

Ανοδος του υδράργυρου τις προσεχείς μέρες

ανοδος-του-υδράργυρου-τις-προσεχείς-μ-414307

Αύξηση της θερμοκρασίας αναμένεται στα μέσα του Αυγούστου

Αυξητική τάση αναμένεται να σημειώσει και πάλι ο υδράργυρος τις προσεχείς μέρες, με πρώτη εκτίμηση για άνοδο της θερμοκρασίας την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, με την ασφαλή πρόγνωση να αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Στο μεταξύ, σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη οι μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας στο Βόλο αναμένεται να κυμανθούν μεταξύ 33 και 34 βαθμών Κελσίου, ενώ η ένδειξη του υδραργύρου θα δείξει 36 βαθμούς αύριο στην περιοχή του Βελεστίνου.

Αναλύοντας τα δεδομένα της εβδομάδας, ο Θεοφάνης Τακούδης, υπεύθυνος του μετεωρολογικού σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης» ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται να σημειωθεί την Παρασκευή και το Σάββατο, φθάνοντας τους 36 βαθμούς Κελσίου στον Βόλου και τους 37 στο Βελεστίνο. Οι βόρειοι άνεμοι που θα πνέουν την Κυριακή θα φέρουν ανάσα δροσιάς στη Μαγνησία και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στους 33 βαθμούς Κελσίου, διατηρώντας τις ίδιες τιμές και στην αρχή της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο καιρός, πάντως, θα διατηρηθεί αίθριος και τον Δεκαπενταύγουστο, ενισχύοντας τη διάθεση των εκδρομέων για εξορμήσεις είτε στα πέριξ είτε σε τουριστικές περιοχές.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου