ΤΟΠΙΚΑ

Πλήρης αξιοποίηση των δυνατοτήτων ανάπτυξης του αθλητισμού στην περιοχή

πλήρης-αξιοποίηση-των-δυνατοτήτων-αν-415430

Στη δέσμευση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτ. Αυγενάκη σχετικά με την προοπτική παραχώρησης του Πανθεσσαλικού Σταδίου στον Δήμο Βόλου και την ανακατασκευή του ΕΑΚ στη διάρκεια σύσκεψης προχθές στο Ξενία αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η δημοτική αρχή, σημειώνοντας τα εξής:

«Σε καλό και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ΞΕΝΙΑ η συνάντηση του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου με τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τη συμμετοχή των κυβερνητικών βουλευτών του Νομού, Χρ. Μπουκώρου, Θαν. Λιούπη, Κων. Μαραβέγια και εκπροσώπου της βουλευτού κ. Ζέττας Μακρή.

Από την πλευρά του δημάρχου Βόλου τέθηκε το θέμα της χρηματοδότησης για την ανακατασκευή του ΕΑΚ και της παραχώρησης του Πανθεσσαλικού Σταδίου στο Δήμο, ώστε να υπάρξει πλήρης αξιοποίηση όλων των σημαντικών δυνατοτήτων που υπάρχουν για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού της περιοχής μας, αλλά και για να δοθούν περαιτέρω ευκαιρίες και δυνατότητες στη νεολαία και ευρύτερα στην κοινωνία.

Από πλευράς του υπουργού αναγνωρίστηκε το δίκαιο και το εύλογο των αιτημάτων και δεσμεύτηκε να τα μελετήσει άμεσα και να δώσει απαντήσεις. Δηλώσεις στήριξης των αιτημάτων του Δήμου έγιναν και από την πλευρά των βουλευτών, που επανέλαβαν ανάλογες δεσμεύσεις τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου