Πρόσληψη διμηνιτών στην υπηρεσία πρασίνου αποφασίζει ο Δήμος Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2019-08-05, 10:45:14
Στην πρόσληψη διμηνιτών για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών της υπηρεσία Πρασίνου προχωρά ο Δήμος Βόλου
Πρόσληψη διμηνιτών στην υπηρεσία πρασίνου αποφασίζει ο Δήμος Βόλου

Στην πρόσληψη διμηνιτών για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών της υπηρεσία Πρασίνου προχωρά ο Δήμος Βόλου. Το θέμα έρχεται επί τάπητος στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την ερχόμενη Τετάρτη 7 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα.

Στην ίδια συνεδρίαση θα συζητηθεί και η συμμετοχή του Δήμου Βόλου στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» για την αναβάθμιση των στάσεων του ΚΤΕΛ για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό πρόκειται να δημιουργηθούν έξυπνες στάσεις λεωφορείων σε 50 σημεία στο κέντρο του Βόλου για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και την ενθάρρυνση της χρήσης των μέσων μαζικής μεταφοράς έναντι του αυτοκινήτου.

Οι έξυπνες στάσεις θα περιλαμβάνουν, ηλεκτρονικές ενδείξεις για τον χρόνο αναμονής που υπολείπεται μέχρι να φθάσει το λεωφορείο στην εκάστοτε στάση, θα παρέχουν δωρεάν wifi για την ώρα της αναμονής και θα υπάρχει η δυνατότητα μέχρι και φόρτισης του κινητού τηλεφώνου των επιβατών. Στις ίδιες στάσεις οι επιβάτες θα μπορούν να εκδίδουν εισιτήρια επιβίβασης στα λεωφορεία.

Οι έξυπνες στάσεις θα χωροθετηθούν σε 50 σημεία στο κέντρο του Βόλου και συγκεκριμένα στις οδούς Δημητριάδος, Ιάσονος, Κ. Καρτάλη, Ιωλκού, 2ας Νοεμβρίου, Πολυμέρη και Γρ. Λαμπράκη.

Μεταξύ άλλων το δημοτικό συμβούλιο αναμένεται να ανάψει πράσινο φως και για τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Νεανίδων.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
3
=