ΤΟΠΙΚΑ

Σώθηκε από θαύμα σε χαράδρα 100 μέτρων!

σώθηκε-από-θαύμα-σε-χαράδρα-100-μέτρων-431074

Βουτιά σε γκρεμό, λίγο πριν τη Δράκεια, με το ΙΧ αυτοκίνητό του για 57χρονο συμβασιούχο υπάλληλο του Δήμου Βόλου. Πρόκειται για τον Δημήτρη Γκαβόπουλο, πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος είχε πραγματικό άγιο, καθώς ανασύρθηκε ζωντανός από τον γκρεμό βάθους 150 μέτρων!

Μετά τη 1.30 μ.μ. χθες ο 57χρονος κινούνταν με το ΙΧ αυτοκίνητό του στο δρόμο Αγριάς – Δράκειας, με κατεύθυνση τη Δράκεια, όπου διατηρεί αγρόκτημα. Λίγο πριν το χωριό το αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του, όταν σε αριστερή στροφή το όχημα βγήκε εκτός οδοστρώματος δεξιά και βρέθηκε στο γκρεμό.

Το τροχαίο χαρακτηρίστηκε φοβερό από τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, ο οποίος τέθηκε επικεφαλής της μεγάλης επιχείρησης απεγκλωβισμού του τραυματία οδηγού. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δέκα άντρες και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου συνέβαλε στην επιχείρηση.

Με τη βοήθεια κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι έγιναν μάρτυρες του συγκλονιστικού τροχαίου, υποδείχθηκαν μονοπάτια από τα οποία μπόρεσαν να κατέβουν στη μεγάλη και δύσβατη χαράδρα τα σωστικά συνεργεία και να ανεβάσουν στο δρόμο δεμένο με φορείο τον 57χρονο.

Ο οδηγός με πολλαπλά τραύματα, αλλά εκτός κινδύνου για τη ζωή του, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Το σημείο του δρόμου είναι από τα πλέον επικίνδυνα, έλεγαν κάτοικοι της περιοχής, εξαιτίας της μεγάλης στενότητάς του και έχουν ζητήσει από τις αρμόδιες υπηρεσίες να τοποθετήσουν προστατευτικές μπάρες. Δυστυχώς δεν εισακουσθήκαμε, έλεγαν χαρακτηριστικά, λέγοντας ότι πρόκειται για πραγματική παγίδα.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου