ΤΟΠΙΚΑ

Κρίθηκαν προφυλακιστέοι για τις δόσεις «λευκού θανάτου»

κρίθηκαν-προφυλακιστέοι-για-τις-δόσε-419974

Τον δρόμο για τις φυλακές πήραν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή Βόλου οι δύο άνδρες ηλικίας 28 και 33 ετών αντίστοιχα, που την περασμένη Κυριακή συνελήφθησαν με δεκάδες δόσεις «λευκού θανάτου».

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή οι δύο συλληφθέντες κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Μάλιστα σε βάρος του ενός διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε και εκτέλεση υπολοίπου ποινής τεσσάρων ετών και οχτώ μηνών για άλλη υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν στην κατοχή του 28χρονου ποσότητα ηρωίνης βάρους 0,66 γραμμαρίων. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, στο οποίο διαμένει μαζί με 33χρονο. Εκεί αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ερεύνησαν τους χώρους και εντόπισαν δεκάδες δόσεις ηρωίνης, καθώς και σύνεργα για τον διαχωρισμό και τη συσκευασία τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, εντοπίστηκαν 14 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 11,27 γραμμαρίων, μία ακόμη ποσότητα ηρωίνης 1,46 γραμμαρίων, λεπίδα – φαλτσέτα με τη χρήση της οποίας διαχωρίζονται οι δόσεις, δύο τηλεκάρτες με υπολείμματα ηρωίνης, μία πλαστική σακούλα κομμένη σε κομμάτια, χρηματικό ποσό των 65 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου