ΤΟΠΙΚΑ

Στον Ανακριτή Βόλου για τις δόσεις του «λευκού θανάτου»

στον-ανακριτή-βόλου-για-τις-δόσεις-του-423778

Χρήση ναρκωτικών ουσιών επικαλέστηκαν οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν προχθές στη Νέα Ιωνία με δεκάδες δόσεις «λευκού θανάτου».

Οι συλληφθέντες, ηλικίας 28 και 33 ετών, οδηγήθηκαν χθες στην Εισαγγελία Βόλου και εναντίον τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Συγκεκριμένα η Εισαγγελία Βόλου άσκησε δίωξη για συγκατοχή ναρκωτικών ουσιών και επιπλέον σε βάρος του ενός εκ των δύο για διακίνηση ναρκωτικών υπό την ειδικότερη έκφανση της αγοράς.

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν ακολούθως στον ανακριτή Βόλου για να απολογηθούν, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για αύριο Τετάρτη, ενώ παραμένουν κρατούμενοι.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν στη κατοχή του 28χρονου ποσότητα ηρωίνης βάρους 0,66 γραμμαρίων. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, στο οποίο διαμένει μαζί με έναν 33χρονο. Εκεί αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ερεύνησαν τους χώρους και εντόπισαν δεκάδες δόσεις ηρωίνης, καθώς και σύνεργα για τον διαχωρισμό και τη συσκευασία τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, εντοπίστηκαν 14 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 11,27 γραμμαρίων, μία ακόμη ποσότητα ηρωίνης 1,46 γραμμαρίων, λεπίδα – φαλτσέτα με τη χρήση της οποίας διαχωρίζονται οι δόσεις, δύο τηλεκάρτες με υπολείμματα ηρωίνης, μία πλαστική σακούλα κομμένη σε κομμάτια, χρηματικό ποσό των 65 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου