ΤΟΠΙΚΑ

Ανέλαβε την ευθύνη για το σπάσιμο της πόρτας

ανέλαβε-την-ευθύνη-για-το-σπάσιμο-της-π-425834

Την ευθύνη για το σπάσιμο της πόρτας του γραφείου της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη ανέλαβε χθες με ανακοίνωσή του το μέλος της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου Στέλιος Λημνιός.

Οπως είναι γνωστό, προχθές το μεσημέρι, στο πλαίσιο κινητοποίησης μελών της Επιτροπής στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας για να ζητήσουν το πόρισμα της αυτοψίας για την ΑΓΕΤ, έγινε παραβίαση της πόρτας του γραφείου της κ. Κολυνδρίνη. Εσπασε η κλειδαριά της πόρτας που βρίσκεται προς την πλευρά του διαδρόμου του πρώτου ορόφου του κτιρίου και κομμάτι από το ξύλινο κάσωμα.

Στη συνέχεια μέλη της επιτροπής κατέλαβαν τα γραφεία, ενώ επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Η Αστυνομία έχει στη διάθεσή της το υλικό καταγραφής από κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται στον διάδρομο του πρώτου ορόφου του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας για να εντοπιστεί ο δράστης.

Χθες, με επίσημη ανακοίνωσή του την ευθύνη για το σπάσιμο της πόρτας ανέλαβε ο Στέλιος Λημνιός αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Δεν κρύφτηκα ποτέ στις σκιές και στις αμφιβολίες. Ποτέ πίσω από την παρουσία άλλων. Η ανάληψη της ευθύνης για τις πράξεις μου δυνάμωνε πάντα την αυτοεκτίμησή μου (…)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου