ΤΟΠΙΚΑ

Φθορές σε παιδικές χαρές επιδιορθώνει ο Δήμος Βόλου

φθορές-σε-παιδικές-χαρές-επιδιορθώνε-426940

Μελέτη για την επισκευή των οργάνων σε πέντε παιδικές χαρές κατατίθεται προς έγκριση στην οικονομική επιτροπή

Στην επιδιόρθωση των βλαβών και φθορών στα όργανα παιδικών χαρών με κίνδυνο για τους λιλιπούτειους χρήστες τους προχωρά ο Δήμος Βόλου.

Στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής την ερχόμενη Δευτέρα στη 1:30 το μεσημέρι κατατίθεται προς έγκριση μελέτη για την επισκευή των οργάνων, συνολικού προϋπολογισμού 3.248,80 ευρώ.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τη μελέτη έχουν καταγραφτεί οι εξής ζημιές: Στις παιδικές χαρές του Αγ. Κωνσταντίνου και της Αγριάς διαπιστώθηκε η μερική καταστροφή της τραμπάλας αφού έχει σπάσει το ελατήριο στήριξης και έχει παραμορφωθεί η δοκός ταλάντωσης. Στην παιδική χαρά του Αγ. Νεκταρίου έχουν σπάσει τα πάνελ στα σύνθετα νηπίων και παίδων, το ξύλινο υποστύλωμα στο τρενάκι, τρία σκαλοπάτια στο σύνθετο παίδων και έχει καταστραφεί η τσουλήθρα στο σύνθετο κάστρο. Στην παιδική χαρά του Ν. Δέλτα έχει σπάσει το ξύλινο δοκάρι στο τούνελ του σύνθετου και έχουν καταστραφεί τα καθίσματα νηπίων. Τέλος, στην παιδική χαρά της Χιλιαδούς διαπιστώθηκε η εν μέρει καταστροφή του οργάνου «ζωάκι ελατηρίου» αφού έχει σπάσει το ξύλινο ζωάκι και έχει κοπεί το ελατήριο στήριξης.

Στην ίδια συνεδρίαση θα εγκριθούν οι όροι της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος στο άλσος «Ανδρέας Βαλαχής» στη Ν. Ιωνία όπως επίσης και για την εκμίσθωση καταστήματος του κληροδοτήματος «Παπαγεωργίου» στη συμβολή των οδών Ροζού με Δημητριάδος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου