ΤΟΠΙΚΑ

«Λιώνουν» στη ζέστη οι ηλικιωμένοι το ΚΑΠΗ Θεόφιλος

λιώνουν-στη-ζέστη-οι-ηλικιωμένοι-το-430344

Χωρίς κλιματιστικό από την περασμένη Πέμπτη το ΚΑΠΗ Θεόφιλος

Με τον υδράργυρο να ακολουθεί την ανιούσα μετά το σύντομο «δροσερό» διάλειμμα στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, αρκετοί ηλικιωμένοι που συχνάζουν στο ΚΑΠΗ Θεόφιλος έχασαν το μοναδικό στέκι… δροσιάς.

Σύμφωνα με διαμαρτυρίες μελών του ΚΑΠΗ Θεόφιλος, το σύστημα κλιματισμού χάλασε την περασμένη Πέμπτη και έκτοτε η ζημιά δεν έχει επισκευαστεί. Οπως τους πληροφόρησαν θα πρέπει να γίνουν μεγάλης έκτασης εργασίες για να επισκευαστεί η βλάβη. Η έναρξη των εργασιών φαίνεται να καθυστερεί.

Στο συγκεκριμένο ΚΑΠΗ καθημερινά βρίσκονται 40 – 50 ηλικιωμένοι. «Ερχόμαστε για να πιούμε το καφεδάκι μας, να διαβάσουμε εφημερίδα, να πούμε μια κουβέντα, αλλά δεν μπορούμε να καθίσουμε μέσα στο ΚΑΠΗ», διαμαρτυρήθηκαν χθες στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ μέλη του ΚΑΠΗ.

Το κτίριο είναι πλέον «φούρνος» και οι ηλικιωμένοι αναγκάζονται να κάθονται στον εξωτερικό χώρο, όπου υπάρχει ζέστη και επιτείνει τα αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ορισμένοι.

Οι ίδιοι ζητούν να επισκευαστεί άμεσα η βλάβη για να μπορούν να απολαμβάνουν τον καφέ τους στη δροσιά του κλιματιζόμενου χώρου κι όχι να… «λιώνουν» από τη ζέστη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου