ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Για την Ευτυχία του καμαρώνει το 7ο Γυμνάσιο Βόλου

για-την-ευτυχία-του-καμαρώνει-το-7ο-γυμν-430428

Η μαθήτρια του σχολείου με τις διακρίσεις στην κολύμβηση συμμετέχει στην ελληνική αποστολή στο Μπακού

Για τη δική του Ευτυχία καμαρώνει το 7ο Γυμνάσιο Βόλου. Η μαθήτρια του σχολείου Ευτυχία Ιωαννίδη με τις πανελλήνιες διακρίσεις στην κολύμβηση συμμετέχει στο 15οΟλυμπιακό Φεστιβάλ Νέων, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Μπακού του Αζερμπαιτζάν.

«Η επιλογή της Ευτυχίας στην εθνική αποστολή στο άθλημα της κολύμβησης αποτελεί επιστέγασμα των προσπαθειών που καταβάλλει καθημερινά με προσήλωση, συνέπεια και αγωνιστικότητα, προσπάθειες για τις οποίες οι συμμαθητές και οι καθηγητές είναι εξαιρετικά υπερήφανοι. Ευχόμαστε στη δική μας Ευτυχία και στην ελληνική αποστολή κάθε επιτυχία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διεύθυνση του σχολείου.

Η Ευτυχία Ιωαννίδη κολυμβήτρια στη Νίκη Βόλου συμμετέχει με την Εθνική Ελλάδος στη διοργάνωση και θα λάβει μέρος συνολικά σε τέσσερα αθλήματα, 200μ. ελεύθερο, 400μ. ελεύθερο, 200μ. μικτή ατομική και 400μ. μικτή ατομική. Η νεαρή αθλήτρια βρίσκεται στο Μπακού ήδη από τις 20 Ιουλίου και θα παραμείνει μέχρι την ολοκλήρωση του φεστιβάλ στις 27 του μήνα.

Ασχολείται με την κολύμβηση από τεσσάρων ετών και από φέτος αγωνίζεται στην κατηγορία Παγκορασίδων Α’. Είναι κάτοχος πέντε πανελληνίων ρεκόρ και καταφέρνει να διακρίνεται σε όλους τους αγώνες στους οποίους έχει κατέβει. Πρόσφατα, έλαβε μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στον Βόλο και κατέλαβε τρεις πρώτες θέσεις, στα 200 και 400 μ. μικτή ατομική και στα 200μ. ύπτιο. «Ζει γι’ αυτό. Το αγαπά πάρα πολύ», ανέφερε η περήφανη μητέρα της.

«Η πισίνα φαίνεται να είναι η ζωή της. Πέραν αυτού όμως διαθέτει έναν πολύ καλό χαρακτήρα», σημειώνει από την πλευρά του ο διευθυντής του σχολείου Περικλής Φασουράκης.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου