Εκκληση για 28χρονο Βολιώτη καρκινοπαθή

Τελευταία ενημέρωση: 2019-07-20, 17:00:42
[Από την φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που πρόσφατα διοργάνωσε η Πενθεσίλεια]
Εκκληση για 28χρονο Βολιώτη καρκινοπαθή

Η Πενθεσίλεια ανέλαβε δράση, προκειμένου να βοηθηθεί 28χρονος Βολιώτης

 

Εκκληση στα φιλάνθρωπα αισθήματα και την κοινωνική αλληλεγγύη κάθε ευαισθητοποιημένου πολίτη απευθύνει η Πενθεσίλεια, η οποία στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής της δράσης συνεχίζει την προσπάθεια υποστήριξης της μεταφοράς του 28χρονου καρκινοπαθή Ιωάννη -Νικόλαου Παλαμηδά σε ειδικό κέντρο θεραπείας στο Ισραήλ.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Η εθελοντική ομάδα, που δραστηριοποιείται στον Βόλο, απευθύνει έκκληση οικονομικής βοήθειας, προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία του νεαρού Βολιώτη, που πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου. Οι γονείς θέτουν ιατρικά και οικονομικά στοιχεία στη διάθεση όσων τα χρειαστούν.

Ο νεαρός Γιάνγκος, όπως τον αποκαλούν φίλοι και οικογένεια, χρήζει άμεσης διακομιδής σε ειδικό κέντρο, καθώς η υγεία του είναι σε κρίσιμη καμπή και τα μέλη της Πενθεσίλεια καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος.

Τα μέλη της εθελοντικής ομάδας έγιναν αποδέκτες του μηνύματος που απέστειλε η μητέρα του ασθενούς και η ανταπόκριση ήταν άμεση. Δεκάδες Βολιώτες παραβρέθηκαν στη φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα για τη στήριξη όσων έχουν ανάγκη. Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην έκκληση για βοήθεια σε γυναίκα με αναπηρία που χρειάζεται εξοπλισμό μετακίνησης, σε νεαρό αθλητή μέλος της ομάδας Αργοναύτες ΑμεΑ Βόλου που χρειάζεται πρόσθετο άκρο και στον νεαρό καρκινοπαθή. O στόχος επετεύχθη για τις δύο πρώτες περιπτώσεις.

Το κόστος διακομιδής και νοσηλείας, ωστόσο, για την τρίτη περίπτωση δεν κατέστη δυνατόν να καλυφθεί με μια μόνο εκδήλωση κι έτσι η προσπάθεια συνεχίζεται.

Οσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν το απόθεμα της αγάπης τους για τον νεαρό Ιωάννη – Νικόλαο μπορούν να καταθέσουν το χρηματικό ποσό που επιθυμούν στον αρ. λογαριασμού: Tράπεζα Eurobank IBAN GR1102601590000840102406175 ΠΕΝΘΕΣΙΛΕΙΑ με την αιτιολογία ΔΩΡΕΑ προς Ιωάννη - Νικόλαο Παλαμηδά.

Ο λογαριασμός της Πενθεσίλεια χρησιμοποιείται, σημειωτέον, μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που θα επιτρέψουν την έκδοση ερανικού λογαριασμού από την οικογένεια, με την οργάνωση να ευχαριστεί εκ μέρους της οικογένειας θερμά όλους τους πολίτες που θα υποστηρίξουν τον Ιωάννη - Νικόλαο Παλαμηδά.

* Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο google news για άμεση ενημέρωση.
* Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
4
=