ΤΟΠΙΚΑ

Αναπηρικά αμαξίδια και πιεσόμετρα προσέφεραν οι τρίτεκνοι στο Νοσοκομείο

αναπηρικά-αμαξίδια-και-πιεσόμετρα-πρ-434340

Πρωτοβουλία κοινωνικής ευαισθησίας ανέλαβαν για μια ακόμη φορά οι τρίτεκνοι, προσφέροντας τέσσερα αναπηρικά αμαξίδια και έξι ιατρικά πιεσόμετρα στο Νοσοκομείο Βόλου.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε χθες στο Αχιλλοπούλειο από αντιπροσωπεία του ΔΣ και εθελοντές του συλλόγου, παρουσία του διοικητή Ματθαίου Δραμητινού, του υποδιοικητή Χαρίλαου Αποστολίδη και της διευθύντριας Νοσηλευτικής Κατερίνας Χαρανά.

Τα μέλη της διοίκησης ευχαρίστησαν τους τρίτεκνους και υπογράμμισαν τη σημαντική κοινωνική τους προσφορά σε έναν καίριο τομέα.

Με δήλωσή της στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Σούλα Βακουφτσή υπογράμμισε ότι συγκεντρώθηκαν οκτώ τόνοι πλαστικών καπακιών σε χρόνο ρεκόρ, ενάμιση μόλις μήνα, γεγονός που επέτρεψε την άμεση υλοποίηση του στόχου.

Φορείς και ιδιώτες ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα του συλλόγου, προσφέροντας μεγάλο αριθμό πλαστικών καπακιών, με το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας, ειδικότερα, να προσφέρει έναν τόνο. Η κινητοποίηση ήταν άμεση και ιδιαίτερα συγκινητική η διάθεση στήριξης της προσπάθειας, που στέφτηκε με επιτυχία.

Μέχρι στιγμής έχουν προσφερθεί από τον σύλλογο επτά καινούργια και δύο ελαφρώς μεταχειρισμένα αναπηρικά αμαξίδια σε ιδρύματα και ιδιώτες της περιοχής, συνεχίζοντας την προσπάθεια.

Κλείνοντας, η πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων απηύθυνε κάλεσμα σε όλους να στηρίξουν την προσπάθεια συγκέντρωσης πλαστικών καπακιών για καλό σκοπό. «Ολοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, βοηθώντας κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη, αλλά και δομές όπως το Νοσοκομείο» είπε.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου