ΤΟΠΙΚΑ

Αμετανόητος ο δράστης του φονικού στη Νέα Αγχίαλο

αμετανόητος-ο-δράστης-του-φονικού-στη-434729

Στις φυλακές Κορυδαλλού ο δολοφόνος μετά την απολογία του στον ανακριτή Βόλου – Δεν ζήτησε «συγγνώμη» ο δράστης

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά από την απολογία του στον ανακριτή Βόλου ο 41χρονος, που την περασμένη Τετάρτη το μεσημέρι έσφαξε με σουγιά τον 38χρονο ξάδερφο της συζύγου του μετά από έντονη φιλονικία που είχαν στο τραπέζι.

Συνοδεία αστυνομικών ο δράστης οδηγήθηκε χθες γύρω στις 12 το μεσημέρι στον ανακριτή Βόλου για να απολογηθεί για την πράξη, που του αποδόθηκε, αυτή της ανθρωποκτονίας με δόλο.

Η απολογία του 41χρονου ήταν πολύωρη και αργά το μεσημέρι εκδόθηκε απόφαση φυλάκισής του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η απολογία

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο δράστης επανέλαβε αυτά που είχε καταθέσει και στις αστυνομικές αρχές παραδεχόμενος το έγκλημα.

«Ημασταν μεθυσμένοι. Μεταξύ μας δεν είχαμε διαφορές», φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά για τις σχέσεις του με το θύμα.

«Τώρα και οι δύο χάσαμε τις οικογένειές μας», πρόσθεσε δηλώνοντας συντετριμμένος από την αιματηρή κατάληξη.

Ωστόσο, ο δράστης δεν δήλωσε μετανιωμένος για τις πράξεις του. Δεν ζήτησε «συγγνώμη», παρά το γεγονός ότι σκοτώνοντας τον 38χρονο άφησε ορφανά τρία κοριτσάκια καταστρέφοντας την οικογένειά του.

Η απόφαση φυλάκισης ανακοινώθηκε γύρω στις 3 το μεσημέρι και ο 41χρονος συνοδεία αστυνομικών πήρε τον δρόμο για τις φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι το άγριο έγκλημα σημειώθηκε στην οδό Χρ. Ευλογημένου στο κέντρο της Νέας Αγχιάλου στο ημιυπόγειο τριώροφου σπιτιού, όταν ο καβγάς μεταξύ των δύο συγγενών, που έπιναν τσίπουρο από το πρωί, ξέφυγε από κάθε έλεγχο και σε ανύποπτη χρονική στιγμή ο 41χρονος άρπαξε σουγιά και επιτέθηκε στον άτυχο άνδρα.

Αυτόπτης μάρτυρας φίλος των οικογενειών που είχε σπεύσει για να βοηθήσει φέρεται να κατέθεσε ότι όταν έφθασε στο σπίτι είδε τον 41χρονο να ρίχνει μπουνιές στο στήθος στον άτυχο άνδρα πατέρα τριών παιδιών. Στην αρχή δεν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί. Ομως αργότερα είδε τα αίματα και κατάλαβε… Ο συμπατριώτης του και στυγερός δολοφόνος κρατούσε στα χέρια του σουγιά.

Ο αυτόπτης μάρτυρας ήταν εκείνος που μετέφερε το θύμα με το αγροτικό του αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο Βόλου παίρνοντας μαζί του τη σύζυγο του δράστη και τον 13χρονο γιο του, που τον είχε καλέσει σε βοήθεια.

Στη Φιλελλήνων συνάντησαν σταθμό του ΕΚΑΒ και παρέδωσαν τον 38χρονο σε κινητή μονάδα. Ομως, στο Νοσοκομείο Βόλου ο άτυχος άνδρας διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρός.

Η ιατροδικαστική εξέταση απέδωσε τον θάνατο σε «θωρακική κάκωση, τρώσεις περικαρδίου καρδιάς διά τέμνον και νήσσον όργανο».

Ο 38χρονος είχε υποστεί πλήγματα από τέσσερις μαχαιριές με σουγιά. Η μία ήταν στο πνευμόνι, οι δύο αριστερά και αντίστοιχα δεξιά στους ώμους και η τέταρτη μαχαιριά, η μοιραία, ήταν δίπλα στην καρδιά.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου