ΤΟΠΙΚΑ

Ματαιώθηκε η συζήτηση για το νερό στα Λεχώνια -Αχ.Μπέος: Δεν φοβόμαστε τους τσιφλικάδες

ματαιώθηκε-η-συζήτηση-για-το-νερό-στα-λ-434998

Ματαιώθηκε τελικά, λόγω αντιδράσεων ομάδας πολιτών, η σημερινή συνάντηση -συζήτηση για το νερό που διοργανώθηκε από την Δημοτική Αρχή Βόλου στα Ανω Λεχώνια, μετά την εκτεταμένη δολιοφθορά που έγινε από αγνώστους στο υδραγωγείο της περιοχής.

Μετά την ματαίωση της συνάντησης από τον Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Δυστυχώς η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου να βρεθεί μια χρυσή τομή στο θέμα της υδροδότησης της ευρύτερης περιοχής των Λεχωνίων δεν τελεσφόρησε εξ αιτίας της αντικοινωνικής και παράλογης συμπεριφοράς μιας ομάδας ατόμων, που συνεχίζουν να θεωρούν, δίκην τσιφλικάδων του μεσαίωνα, το ανεκτίμητης αξίας φυσικό αγαθό, το νερό σαν προσωπικό τους περιουσιακό στοιχείο.

Ετσι σήμερα κατόρθωσαν να φέρουν σε αδιέξοδο και να ματαιώσουν ουσιαστικά τη συζήτηση που είχε προγραμματιστεί για την εξεύρεση μιας λύσης και αφού είχε προηγηθεί και δεύτερη μεγάλη δολιοφθορά στο δίκτυο ύδρευσης. Κάνουμε γνωστό τόσο σε αυτούς, όσο και σε όλους του πολίτες, ότι πλέον δεν θα ανεχθούμε τέτοιες απαράδεκτες και προκλητικές συμπεριφορές. Οι δράστες – δολιοφθορείς είναι πλέον γνωστοί και καθώς η ανοχή κάθε λογικού και σώφρονα πολίτη έχει εξαντληθεί, προειδοποιούμε ότι κάθε περαιτέρω καταστροφική ενέργεια θα αντιμετωπιστεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Η Δημοτική Αρχή δεν είναι δυνατόν να ανεχθεί να στερούνται του νερού ευρύτατες ομάδες πολιτών γιατί μια χούφτα «γαιοκτημόνων» το απαιτεί για να ποτίζει τζάμπα τα χωράφια της. Ας λάβουν υπόψη τους ότι οι συγκρούσεις δεν είναι κάτι που φοβάται, όπως άλλωστε έχει κατ’ επανάληψη αποδείξει, η Δημοτική μας Αρχή, ιδιαίτερα μάλιστα όταν αφορά την προστασία της Δημόσιας Υγείας και την κάλυψη βασικών αναγκών της κοινωνίας των πολιτών.

Η Δημοτική Αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος θα αγωνιστούν και θα εγγυηθούν ώστε όλοι, ανεξαιρέτως, οι πολίτες να απολαμβάνουν των δικαιωμάτων τους και φυσικά της παροχής με καλής ποιότητας νερό για την υδροδότησή τους.

Κατάλοιπα και άρρωστες νοοτροπίες του παρελθόντος στη σημερινη Δήμοτική Αρχή του Αχιλλέα Μπέου δεν έχουν θέση”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου