ΤΟΠΙΚΑ

Δεκάδες Βολιώτες στηρίζουν τις δράσεις του Ερυθρού Σταυρού

δεκάδες-βολιώτες-στηρίζουν-τις-δράσε-435404

Περισσότεροι από 160 Βολιώτες συνδράμουν το έργο του τοπικού τμήματος του Ερυθρού Σταυρού, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στον τομέα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης υγείας.

Πρόκειται για εκπαιδευμένους νοσηλευτές, οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει μαθήματα στην σχολή του Ερυθρού Σταυρού, προσφέροντας χέρι βοήθειας σε μοναχικά και ηλικιωμένα άτομα, σε ανήμπορους ανθρώπους αλλά και σε κάθε έκτακτη ανάγκη.

Ο πρόεδρος του τοπικού τμήματος του Ερυθρού Σταυρού, Δημήτρης Κουτρούμπας δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι «υπάρχουν πολλοί Βολιώτες που είναι υπέρμαχοι του εθελοντισμού και στηρίζουν επί πολλά χρόνια κάθε δράση του τοπικού τμήματος. Εθελοντές νοσηλευτές αλλά και επαγγελματίες από διάφορους κλάδους βρίσκονται κοντά μας, πάντα πρόθυμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, όπου υπάρχει ανάγκη».

Η εκπαίδευση γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, με τους εθελοντές νοσηλευτές να προσφέρουν, παράλληλα, την βοήθεια και τις υπηρεσίες τους σε ευαγή ιδρύματα της περιοχής. Στο μεταξύ καταβάλλεται προσπάθεια να αυξηθούν οι εθελοντές που πλαισιώνουν και στηρίζουν τις δράσεις του Ερυθρού Σταυρού, με τον πρόεδρο να καλεί όσους επιθυμούν, να εγγραφούν στον Ερυθρό Σταυρό.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου