Διανομή 2.000 τυροπιτοειδών σε τρίτεκνες οικογένειες

Τελευταία ενημέρωση: 2019-07-19, 18:12:34
Διανομή 2.000 τυροπιτοειδών σε τρίτεκνες οικογένειες

Διανομή 2.000 τυροπιτοειδών πραγματοποιήθηκε χθες σε 600 τρίτεκνες οικογένειες της περιοχής με πρωτοβουλία της πρώην αντιδημάρχου Βόλου Νατάσας Μορφογιάννη, η οποία δηλώνει πάντα παρούσα στην κοινωνική προσφορά και τον εθελοντισμό.

Τα τυροπιτοειδή προσφέρθηκαν δωρεάν στον Σύλλογο Τριτέκνων Μαγνησίας μετά από συνεννόηση της κ. Μορφογιάννη με τη βιομηχανία τυροπιτοειδών Στάμος Α.Ε. Καθοριστική ήταν η βοήθεια της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και του αντιπροέδρου Βασίλη Ηλιόπουλου στη μεταφορά των πολυάριθμων κιβωτίων και τη διανομή των προϊόντων.

Με δήλωσή της στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Νατάσα Μορφογιάννη υπογράμμισε ότι θα συνεχίσει να βοηθά όπου υπάρχει ανάγκη και είναι σημαντικό το γεγονός ότι είναι διαρκές το ενδιαφέρον επαγγελματιών της πόλης, αλλά και ιδιωτών, οι οποίοι επιθυμούν να στηρίξουν άπορες οικογένειες και ιδρύματα της πόλης, όπως είπε χαρακτηστικά.

Η πρόεδρος των τριτέκνων Σούλα Βακουφτσή, από την πλευρά της, εξέφρασε τις ευχαριστίες των μελών του συλλόγου και σημείωσε ότι η πρωτοβουλία της κ. Μορφογιάννη και η γενναιόδωρη προσφορά του κ. Στάμου έδωσαν ανάσα σε πολλές οικογένειες.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
6
=