ΤΟΠΙΚΑ

Στο δίκτυο φυσικού αερίου δημοτικά κτήρια και σχολεία της Ν. Αγχιάλου

στο-δίκτυο-φυσικού-αερίου-δημοτικά-κτ-435965

Τη σύμβαση σύνδεσης των δημοτικών κτηρίων και σχολείων της Νέας Αγχιάλου με το φυσικό αέριο, υπέγραψαν σήμερα στο Δημαρχείο Βόλου, ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος και εκ μέρους της ΕΔΑ ΘΕΣΣ ΑΕ, ο κ. Λεων. Μπακούρας.

Τα κτήρια που συνδέονται είναι: Το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Νέας Αγχιάλου, το 1ο Δημοτικό – Ευγένειο και το 2ο Δημοτικό – Βαρνάλειο Σχολεία Νέας Αγχιάλου και ο Παιδικός Σταθμός Νέας Αγχιάλου – Προκόπιος.

Σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή ο Δήμαρχος Βόλου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του έργου και τόνισε: “Συνεχίζουμε την συνεργασία μας με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ ΑΕ γιατί έχουμε μια άριστη συνεργασία”.

Από την πλευρά ο κ. Μπακούρας, αναφερόμενος στην συνολική πορεία του έργου ανέφερε: “Είμαστε στις Μικροθήβες, κατασκευάζουμε 15 χλμ., τέλος Σεπτεμβρίου θα τροφοδοτηθεί με φυσικό αέριο. Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς πάνω από 750 οικογένειες έχουν κάνει αίτηση να συνδεθούν. Σήμερα υπογράφουμε με τον Δήμο την σύμβαση για την σύνδεση δημοτικών κτιρίων στη Νέα Αγχίαλο με φυσικό αέριο και συνεχίζουμε την συνεργασία μας”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου