ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκινά το τριήμερο Φεστιβάλ Μπίρας στον Βόλο

ξεκινά-το-τριήμερο-φεστιβάλ-μπίρας-στ-436192

Τρεις ανεπανάληπτες ημέρες με παγωμένες μπίρες από ελληνικές ζυθοποιίες, αλλά και από το εξωτερικό, υπέροχους μεζέδες και ζωντανή μουσική θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν από σήμερα Παρασκευή 19 έως και την Κυριακή 21 Ιουλίου στην πλατεία Πανεπιστημίου στο πλαίσιο του Volos Summer Beer Festival, που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην πόλη από το Athens Beer Festival σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου.

Ο Δημήτρης Σταρόβας και το συγκρότημα 15 50, ο Λάμπης Λιβιεράτος και ο Χρήστος Μενιδιάτης θα «ντύσουν» μουσικά τις βραδιές του Volos Summer Beer Festival, το οποίο θα λειτουργεί για το κοινό από την 1.00 το μεσημέρι με δωρεάν είσοδο, ενώ για τις βραδινές συναυλίες η είσοδος είναι 8 ευρώ για σήμερα Παρασκευή 19 και αύριο Σάββατο 20 και 10 ευρώ για μεθαύριο Κυριακή 21 Ιουλίου. Σημειώνεται πως οι γευστικές δοκιμές μπίρας είναι δωρεάν.

Τα τελευταία 20 χρόνια το συγκεκριμένο φεστιβάλ προσελκύει περί τους 60.000 κάθε φορά επισκέπτες, που σπεύδουν για γευσιγνωσία μπίρας τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Δεν είναι τυχαίο ότι ο θεσμός ενίσχυσε τις μικροζυθοποιίες που πλέον ανέρχονται σε περίπου 50 σε όλη τη χώρα και κατέστησε την μπίρα δημοφιλές ποτό για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού και όχι μόνο. Πρόκειται για το Athens Beer Festival που φέτος κλείνει μία εικοσαετία ως θεσμός στην πρωτεύουσα και επιχειρεί άνοιγμα και στον Βόλο.

Στον Βόλο οι επισκέπτες του Volos Beer Festival θα έχουν την ευκαιρία επί τρεις ημέρες να γνωρίσουν και να γευτούν διαφορετικές παγωμένες μπίρες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και υπέροχους μεζέδες.

Η γευσιγνωσία θα πλαισιωθεί από πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, το οποίο θα δώσει τον παλμό της διοργάνωσης που φιλοδοξεί να αποτελέσει θεσμό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου