Ενδιαφέρον για τη Βολιώτισσα που έχασε το σπίτι της

Τελευταία ενημέρωση: 2019-07-18, 17:40:25
Ενδιαφέρον για τη Βολιώτισσα που έχασε το σπίτι της

Συγκίνηση για τη γενναιότητά της να χαρίσει τα υπάρχοντά της σε κρατούμενους 

Εντονο το ενδιαφέρον για τη Βολιώτισσα, που την περασμένη Τετάρτη χάρισε όλα τα υπάρχοντά της σε κρατούμενους, επειδή της κατέσχεσαν το σπίτι και δεν είχε πού να μείνει.

Πολίτης απευθύνθηκε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ και ζήτησε να βοηθήσει τη γυναίκα είτε προσφέροντάς της αναγκαία είδη, είτε με την εύρεση εργασίας.

Η Βολιώτισσα, που ενίσχυσε κρατούμενους, προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση με την πράξη γενναιότητας στην οποία προέβη, ενώ η ζωή της άλλαξε από τη μία στιγμή στην άλλη.

Ωστόσο, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή απευθύνθηκε στην κοινωνική υπηρεσία των φυλακών Βόλου και παρότρυνε:

«Ελάτε να πάρετε τα πράγματά μου και να τα δώσετε σε κρατούμενους. Δεν έχω πού να μείνω. Μου έκαναν κατάσχεση στο σπίτι».

Το σπίτι της γυναίκας κατασχέθηκε και ολόκληρο το νοικοκυριό της βρέθηκε στον αέρα. Μεταξύ άλλων είχε πολλά σεντόνια, κουβέρτες, πετσέτες, ρούχα για έφηβους, διάφορα είδη που οι νεαροί κρατούμενοι στις φυλακές Βόλου έχουν μεγάλη ανάγκη.

Επισημαίνεται ότι οι πλειστηριασμοί με την ηλεκτρονική πλατφόρμα ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2018. Από τη στιγμή που γίνεται η κατάσχεση, ο πλειστηριασμός γίνεται μέσα σε εφτά με οχτώ μήνες και εφόσον υπάρξει κατακύρωση σε ιδιώτη ή τράπεζα, τότε εντός δύο - τριών μηνών κοινοποιούνται τα χαρτιά των εξώσεων.

Οι πρώτες εξώσεις λοιπόν μετά τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς έχουν πλέον ξεκινήσει στον Βόλο και τη Μαγνησία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η πλειονότητα των υπερχρεωμένων σπεύδει να ενοικιάσει τα ακίνητά της από τις τράπεζες και άλλοι προετοιμάζονται για να αποχωρήσουν…

Κ.Μ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
9
=