ΤΟΠΙΚΑ

Για ασήμαντη αφορμή το στυγερό έγκλημα στη Νέα Αγχίαλο

για-ασήμαντη-αφορμή-το-στυγερό-έγκλημ-436843

Σοκαρισμένη παραμένει από χθες Τετάρτη το μεσημέρι τοπική κοινωνία της Νέας Αγχιάλου μετά το στυγερό έγκλημα με θύμα 38χρονο πατέρα και δράστη 41χρονο συγγενή του.

Ο 41χρονος, που ομολόγησε την δολοφονία κατά την προανάκριση, θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Βόλου.

Ολα έγιναν χθες το μεσημέρι, όταν οι δύο άνδρες, αλβανικής καταγωγής, κάθονταν στην αυλή του σπιτιού του 41χρονου στο κέντρο της Νέας Αγχιάλου, έτρωγαν και έπιναν. Κάποια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, ξέσπασε μεταξύ τους καβγάς για ασήμαντη αφορμή. Μία αναφορά του θύματος για την συμπεριφορά του δράστη όταν έπινε, φαίνεται ότι έγινε αιτία για να εκνευριστεί ο 41χρονος και να ξεκινήσει λογομαχία μεταξύ τους που κατέληξε σε φονικό.

Ολα φαίνεται πως έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα. Ο δράστης τον μαχαίρωσε ανελέητα στο στήθος συνολικά τρεις φορές, μπροστά στη σύζυγο και τον 13χρονο γιο του. Οι γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου δεν πρόλαβαν να του δώσουν καν τις πρώτες βοήθειες, καθώς ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο Βόλο με αγροτικό αυτοκίνητο γείτονα και στην οδό Φιλελλήνων παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς αισθήσεις και πιθανότατα είχε ήδη εκπνεύσει.

Ο 38χρονος, παντρεμένος και πατέρας τριών κοριτσιών, βρίσκονταν στη Νέα Αγχίαλο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Εφτασαν στην Ελλάδα στα μέσα Ιουνίου, διέμεναν σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο και σκόπευαν να φύγουν τον Σεπτέμβριο.

Ομως η κατάληξη των διακοπών της οικογένειας, είχε τραγική εξέλιξη, με τον 38χρονο να πέφτει νεκρός από το χέρι του συζύγου της εξαδέλφης του.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Για τη χθεσινή δολοφονία στην Ν. Αγχίαλο εκδόθηκε σήμερα επίσημη ανακοίνωση από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Συνελήφθη χθες (17-07-2019) το μεσημέρι στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 41χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως πρόεκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το μεσημέρι σε οικία στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, έπειτα από διαπληκτισμό, ο 41χρονος επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο στον 38χρονο και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον 41χρονο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου