ΤΟΠΙΚΑ

«Λευκή νύχτα» στην αγορά του Βόλου

λευκή-νύχτα-στην-αγορά-του-βόλου-438454

Διοργανώνεται την Παρασκευή 30 Αυγούστου με εκπλήξεις και χάπενινγκ από τον Εμπορικό Σύλλογο

Στην κατεύθυνση της επανάληψης της διοργάνωσης της «Λευκής νύχτας» κινείται ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου –Ν. Ιωνίας, μετά την περσινή επιτυχία, με πλήθος εκπλήξεων να διοργανώνονται την Παρασκευή 30 Αυγούστου. Λίγες μέρες πριν την εκπνοή της θερινής εκπτωτικής περιόδου, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ, με ειδικές τιμές σε δεκάδες προϊόντα, για όσους αποφασίσουν να κάνουν τις αγορές τους.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Οι προετοιμασίες για το μεγάλο γεγονός βρίσκονται σε εξέλιξη, με συγκροτήματα να δίνουν χαρούμενο και γιορτινό τόνο στην αγορά, μετά τις 7 το απόγευμα, ενώ το πρόγραμμα των δράσεων που θα πλαισιώσουν την συγκεκριμένη βραδιά, αναμένεται να οριστικοποιηθεί προσεχώς.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια διοργάνωση πραγματοποιήθηκε πέρυσι το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου και ξεπέρασε τις προσδοκίες των εμπόρων. Όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος των Εμπόρων Απόστολος Οντόπουλος, «πετύχαμε τον στόχο και προσελκύσαμε καταναλωτές και από άλλες Θεσσαλικές πόλεις. Ηταν μια γιορτή που διοργανώσαμε πέρυσι για τους καταναλωτές προκειμένου να τους ευχαριστήσουμε που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και την επαναλαμβάνουμε φέτος» είπε.

Οι έμποροι προσβλέπουν στην «Λευκή νύχτα» και στην εκπτωτική περίοδο κατ’ επέκταση, με τον πρόεδρο του τοπικού Συλλόγου να υπογραμμίζει ότι «παρατηρείται κινητικότητα στην αγορά το τελευταίο διάστημα, σε αντίθεση με το υποτονικό κλίμα των πρώτων ημερών των θερινών εκπτώσεων». Ο ίδιος αποδίδει το συγκεκριμένο φαινόμενο στις καιρικές συνθήκες και την πτώση της θερμοκρασίας, που ευνοεί την κάθοδο των καταναλωτών στην αγορά, σε αντίθεση με τις μέρες που επικρατεί αποπνικτική ζέστη.

Οι έμποροι ευελπιστούν ότι τα δελεαστικά ποσοστά των εκπτώσεων θα διατηρήσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών και θα τονώσουν τους τζίρους των καταστημάτων, μετά από μια μακρά περίοδο μειωμένης εμπορικής κίνησης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου