ΤΟΠΙΚΑ

Πανηγυρίζουν οι Ναοί της Αγίας Μαρίνας

πανηγυρίζουν-οι-ναοί-της-αγίας-μαρίνα-439058

Τη μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης γιορτάζει η Εκκλησία αύριο Τετάρτη 17 Ιουλίου. Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι ιεροί ναοί: Αγίας Μαρίνης Αφήσσου, Αγίας Μαρίνης Κισσού, Αγίας Μαρίνης Παγασών, Αγίας Μαρίνης Παλιουριάς Αγιάς, παρεκκλήσιο Αγίας Μαρίνης ενορίας Αγίας Παρασκευής Βόλου.

Στην Αγία Μαρίνα Αφήσσου σήμερα στις 7.30 μ.μ. θα τελεστεί ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος Ιγνατίου. Αύριο ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική θεία λειτουργία, στην οποία θα ιερουργήσει ο αρχιμ. Χριστοφόρος Καρδατζής.

Στην Αγία Μαρίνα Κισσού σήμερα θα τελεστεί ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, πρωτοσύγκελου και αύριο πανηγυρική θεία λειτουργία, στην οποία θα ιερουργήσει ο αρχιμ. Μάξιμος Παπαϊωάννου, γενικός αρχιερατικός επίτροπος.

Στην Αγία Μαρίνα Παγασών σήμερα θα τελεστεί ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου και αύριο πανηγυρική θεία λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, ιεροκήρυκος.

Στην Αγία Μαρίνα Παλιουριάς Αγιάς σήμερα θα τελεστεί ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Αθανασίου Παραβάντσου, ιεροκήρυκος και αύριο πανηγυρική θεία λειτουργία.

Στο παρεκκλήσιο Αγίας Μαρίνης ενορίας Αγίας Παρασκευής Βόλου σήμερα θα τελεστεί ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή και αύριο πανηγυρική θεία λειτουργία και μεθεόρτιος εσπερινός.

Την Κυριακή 21 Ιουλίου στις 19.00 θα γίνει υποδοχή ιερού λειψάνου της Αγίας Παρασκευής. Η υποδοχή θα γίνει στη γέφυρα Πανταζόπουλου με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Βόλου και στις 19.30 θα τελεστεί ευχέλαιο.

Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου, 07.30 – 09.30 θα τελεστούν όρθρος και θεία λειτουργία στην επέτειο των εγκαινίων του ναού της Αγίας Μαρίνας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου