ΤΟΠΙΚΑ

«Βούλιαξε» το Μπούρτζι στα Πευκάκια στο reunion των αποφοίτων του ‘90

βούλιαξε-το-μπούρτζι-στα-πευκάκια-σ-440283

Περί τους 1.700 «75άρηδες», η γενιά δηλαδή του ’75 έδωσαν δυναμικό «παρών» στο καλοκαιρινό reunion πάρτι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στο Summer Cult της εποχής, το σημερινό Graceland. Οι απόφοιτοι του ’90 από 13 Γυμνάσια του Βόλου, της Ν. Ιωνίας και της Αγριάς βρέθηκαν και πάλι όλοι μαζί σαν… να μην πέρασε μια μέρα, ξαναγνωρίστηκαν, αγκαλιάστηκαν, γέλασαν και χόρεψαν με τραγούδια στο ρυθμό των 90’s.

Ηταν το δεύτερο, αυτή τη φορά καλοκαιρινό, reunion πάρτι, που έγινε κατ’ απαίτηση όλων όσοι δεν μπόρεσαν να βρεθούν στο πρώτο του περασμένου χειμώνα. Και φαίνεται ότι θα επαναληφθεί και τον ερχόμενο χειμώνα επίσης με απαίτηση των «75άρηδων» που διασκέδασαν με την ψυχή τους και θυμήθηκαν παλιές καλές εποχές.

Χαρακτηριστικό της συμμετοχής ήταν η εικόνα με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που ξεκινούσαν από την παλιά «Αποκάλυψη» πριν το Καρνάγιο στην παραλιακή των Πευκακίων και έφθαναν μετά τις στροφές στην γνωστή καντίνα.

Ο χώρος γέμισε ασφυκτικά και όπως ανέφερε ο κ. Δημήτρης Χριστόπουλος ένας από τους διοργανωτές του event, η βραδιά κύλησε με πολύ χορό και κέφι έως τις 6 το πρωί της Κυριακής.

Και όπως την προηγούμενη φορά έτσι και φέτος, το reunion είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τα έσοδα, όταν καταμετρηθούν, θα διατεθούν για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων για το σωματείο κινητικά αναπήρων Ν. Μαγνησίας «Ιππόκαμπος», ενώ μαζί τους είχαν το Make A Wish. Επίσης στόχος είναι μέσα από τα έσοδα να βοηθηθούν και δύο κορίτσια, οι ιστορίες των οποίων έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο: της Μυρτούς που είχε πέσει θύμα βιασμού στην Πάρο και της Ασπασίας που την πυροβόλησε ο πατέρας της στην πλατεία του Αργους.

Στο πλευρό τους οι «75άρηδες» είχαν τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας για την ασφάλεια και την υγειονομική κάλυψη της βραδιάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου