Βολιώτισσα έχασε το σπίτι της και δώρισε τα υπάρχοντά της σε φυλακισμένους

Τελευταία ενημέρωση: 2019-07-13, 18:03:32
Βολιώτισσα έχασε το σπίτι της και δώρισε τα υπάρχοντά της σε φυλακισμένους

Απίστευτη πράξη γενναιότητας από Βολιώτισσα, που της κατέσχεσαν το σπίτι 

Παρουσιάστηκε στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου και προσφέρθηκε να χαρίσει τα υπάρχοντά της στους κρατούμενους, καθώς της κατέσχεσαν το σπίτι και δεν έχει πού να μείνει!

Συγκίνηση προκάλεσε με τη πράξη γενναιοψυχίας της την Τετάρτη Βολιώτισσα η οποία προφανώς λόγω οφειλών απομακρύνθηκε από το σπίτι της.

Στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της ενώ η καθημερινότητά της άλλαξε από τη μία στιγμή στην άλλη χωρίς η ίδια να γνωρίζει που θα γύρει το κεφάλι της για να κοιμηθεί, μέσα σε όλον αυτό τον αδιανόητο εφιάλτη, ωστόσο εκείνη έδειξε μοναδική γενναιότητα ψυχής και παρά την απελπισία της και την απόγνωσή της σκέφτηκε τους κρατούμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα παρουσιάστηκε αυθόρμητα και είπε «ελάτε να πάρετε τα πράγματά μου και να τα δώσετε στους κρατούμενους. Δεν έχω πού να μείνω. Μου έκαναν κατάσχεση στο σπίτι».

Καθώς το σπίτι της γυναίκας κατασχέθηκε, ολόκληρο το νοικοκυριό της βρέθηκε στον αέρα! Και μεταξύ άλλων είχε πολλά σεντόνια, κουβέρτες, πετσέτες, ρούχα για έφηβους, διάφορα είδη που οι νεαροί κρατούμενοι στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου έχουν μεγάλη ανάγκη ευρισκόμενοι αρκετοί από αυτούς μακριά από το σπίτι τους και τις οικογένειές τους που βρίσκονται στους ιδιαίτερους τόπους καταγωγής τους.

Ίσως να αισθάνθηκε και αυτή ξένη. Ξένη στη χώρα της, στον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής της, στην πόλη της, στη γειτονιά της όπου αφιέρωσε πολύτιμο μέρος της ζωής της.

Εν μέσω δεινής κρίσης φαίνεται ότι βρέθηκε να αντιμετωπίζει φοβερά οικονομικά προβλήματα και οι επίμονες προσπάθειές της δεν είχαν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Ίσως να αισθάνθηκε και εκείνη τιμωρημένη και κρατούμενη.

«Ελάτε πάρτε ό,τι θέλετε» επανέλαβε η γυναίκα, η οποία εκτός των άλλων είχε στο σπίτι και ορισμένα ρούχα για έφηβους… Με τα λόγια της η Βολιώτισσας προκάλεσε απερίγραπτη συγκίνηση καθώς και οι κρατούμενοι έχουν μεγάλη ανάγκη και χρειάζονταν τα πράγματα.

Επισημαίνεται ότι οι πλειστηριασμοί με την ηλεκτρονική πλατφόρμα ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2018. Από τη στιγμή που γίνεται η κατάσχεση, ο πλειστηριασμός γίνεται μέσα σε εφτά με οχτώ μήνες και εφόσον υπάρξει κατακύρωση σε ιδιώτη ή Τράπεζα, τότε εντός δύο -τριών μηνών κοινοποιούνται τα χαρτιά των εξώσεων.

Οι πρώτες εξώσεις λοιπόν μετά τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς έχουν πλέον ξεκινήσει στον Βόλο και τη Μαγνησία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η πλειοψηφία των υπερχρεωμένων σπεύδουν να ενοικιάσουν τα ακίνητά τους από τις Τράπεζες! Άλλοι προετοιμάζονται για να αποχωρήσουν…

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
7
=