ΤΟΠΙΚΑ

Τα πάνω – κάτω στο Κίνημα Αλλαγής

τα-πάνω-κάτω-στο-κίνημα-αλλαγής-441591

«Ξηλώνονται» τα διορισμένα όργανα, ορίζεται προσωρινή διοίκηση

Σε ανασύνθεση των κομματικών οργάνων, με επικεφαλής νέα πρόσωπα που θα οριστούν να συμμετέχουν στην προσωρινή διοίκηση της Νομαρχιακής Επιτροπής στον Βόλο και θα αναλάβουν να οδηγήσουν την τοπική οργάνωση σε εκλογές για την ανάδειξη νέου κομματικού οργάνου, προχωρά το Κίνημα Αλλαγής.

Οι αλλαγές στα κομματικά όργανα αφορούν στις Νομαρχιακές Επιτροπές αλλά και στις Συντονιστικές Επιτροπές των τοπικών οργανώσεων σε όλη την Ελλάδα και ανακοινώθηκαν από την ίδια την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής στη χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Αποκτούν ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε τοπικό επίπεδο μετά το κύμα εσωστρέφειας που ακολούθησε των εκλογών της περασμένης Κυριακής καθώς το ΚΙΝΑΛ μπορεί να αύξησε τις δυνάμεις του σε σχέση με τις ευρωεκλογές, δεν κατάφερε όμως να εκλέξει βουλευτή στο νομό και έμεινε χωρίς εκπροσώπηση.

Με βάση τη Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα που είχε συσταθεί στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές και συνέχισε στις εθνικές εκλογές, θα οριστεί η προσωρινή Νομαρχιακή Επιτροπή στον Βόλο η οποία θα οδηγήσει τις οργανώσεις ανά νομό στην εκλογή νέων οργάνων (Νομαρχιακής Επιτροπής και Συντονιστικές Γραμματείες Τοπικών Οργανώσεων).

Γραμματέας οργανωτικού αναλαμβάνει έχοντας την ευθύνη για να υλοποιηθούν οι αλλαγές ο Στέφανος Παραστατίδης.

Για τα χρονοδιαγράμματα των επικείμενων αλλαγών θα ακολουθήσει εγκύκλιος από τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ Μανώλη Χριστοδουλάκη η οποία θα επικεντρώνει στο πλαίσιο που θα γίνουν αυτές.

Από όσα πάντως έγιναν χθες γνωστά, το φθινόπωρο θα συνέλθει προγραμματική συνδιάσκεψη με θέμα «Η Σύγχρονη Σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα του 21ου αιώνα». Αμεσα επίσης προκηρύσσεται Συνέδριο Νεολαίας του Κινήματος Αλλαγής στο πρώτο τρίμηνο του 2020. Θα προηγηθεί εντός του 2019 Συνδιάσκεψη Νεολαίας για τα πολιτικά θέματα που αφορούν τη νέα γενιά. Ακόμη αρχές Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνδιάσκεψη για την αυτοδιοίκηση, που θα ετοιμάσουν οι εκλεγμένοι στον χώρο.

Τέλος ανασυσταίνονται με βάση το νέο καταστατικό οι οργανώσεις στους χώρους δουλειάς αλλά και τα δίκτυα στους επαγγελματοβιοτέχνες, στους επιστήμονες, στους αγρότες.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου