ΤΟΠΙΚΑ

Συνεχείς χθες στο Βόλο οι διακοπές ρεύματος

συνεχείς-χθες-στο-βόλο-οι-διακοπές-ρεύ-432924

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες στην πόλη εξαιτίας των συνεχών διακοπών ρεύματος. Δεκάδες επιχειρήσεις έμειναν χωρίς φως και τηλεφωνικές συνδέσεις, ενώ το ίδιο συνέβη και σε πολλές περιοχές σε όλη τη Μαγνησία.

Από τις 11 χθες το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι το κέντρο του Βόλου παρέλυσε εξαιτίας της διακοπής του ρεύματος. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε οχτώ κλήσεις για ισάριθμους εγκλωβισμούς σε ασανσέρ, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα υπήρξε στους δρόμους της πόλης, μιας και οι φωτεινοί σηματοδότες είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας. Βέβαια στις διασταυρώσεις των οδών υπήρχαν τροχονόμοι, όμως ο όγκος των αυτοκινήτων ήταν ιδιαιτέρως αυξημένος.

Αρκετοί καταστηματάρχες δεν ήταν ενήμεροι για τις διακοπές ρεύματος, με αποτέλεσμα να εξοργιστούν. Το τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΗ στο Βόλο δεν σταματούσε να δέχεται κλήσεις από πολίτες που επιθυμούσαν ενημέρωση.

Το ίδιο σκηνικό επικράτησε και σε συνοικίες της Ν. Ιωνίας, που παρέμειναν κι αυτές χωρίς ρεύμα για ένα δίωρο, ενώ το ίδιο συνέβη και στο πολιτικό αλλά και στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της περιοχής.

Να σημειωθεί πως μέχρι χθες αργά το απόγευμα η ΔΕΗ δεν είχε ανακοινώσει εάν θα προχωρήσει και σήμερα Κυριακή σε διακοπές ρεύματος και σε ποιες περιοχές.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου