ΤΟΠΙΚΑ

Στην τελική ευθεία για την επίδειξη μόδας

στην-τελική-ευθεία-για-την-επίδειξη-μό-442020

Αύριο Κυριακή στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου στις 9μ.μ. η πόλη ενώνει τις δυνάμεις της για τη στήριξη τριών συνανθρώπων μας

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η «Πενθεσίλεια» για την παρουσίαση της λαμπερής επίδειξης μόδας «Dare Social Fashion Show» που διοργανώνεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Στις 9 αύριο το βράδυ, οι προβολείς θα ανάψουν στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου όπου θα στηθεί η πασαρέλα για την παρουσίαση ειδών ένδυσης και υπόδησης από 18 εμπορικά καταστήματα της πόλης. Στόχος της διοργάνωσης η οικονομική στήριξη τριών ανθρώπων που ζουν στον Βόλο και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στην ξεχωριστή επίδειξη μόδας επί σκηνής θα ανέβουν ως μοντέλα 80 εθελοντές που θα πραγματοποιήσουν 200 εμφανίσεις με ρούχα και παπούτσια από 18 τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις. Τέσσερα κομμωτήρια θα αναλάβουν το χτένισμα των μοντέλων και τρεις επιχειρήσεις θα επιμεληθούν το μακιγιάζ. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η ταλαντούχα Αΐντα με το βιολί της, ενώ το κλείσιμο θα είναι φαντασμαγορικό από τη σχολή αισθητικής Be Pro που θα παρουσιάσει τη δουλειά της. «Οικοδεσπότες» της βραδιάς θα είναι η Βιολέτα Συμεωνίδου σχεδιάστρια μόδας και ο Χρήστος Τσιούρης παραολυμπιονίκης στίβου.

Από τις 9 έως τις 11 το βράδυ, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν εντυπωσιακές δημιουργίες και να συμμετέχουν ενεργά με την παρουσία τους σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που προάγει τον εθελοντισμό και την βοήθεια στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η «Πενθεσίλεια» «τολμά κοινωνικά» όπως είναι και το μότο της για την στήριξη ανθρώπων με σοβαρά προβλήματα υγείας. Μέσα σε λιγότερα από δύο χρόνια η Πενθεσίλεια έχει συμβάλλει καταλυτικά στην ανακούφιση συνανθρώπων μας.

Οι Νίκη Πρίντζου, Έλενα Αλεξίου και Μαρία Καρδαρά που επί δέκα ολόκληρα χρόνια δραστηριοποιούνταν σιωπηλά, αποφάσισαν να ιδρύσουν την «Πενθεσίλεια» προκειμένου η δράση αυτή να δυναμώσει και να αυξηθεί το φιλανθρωπικό της έργο.

Στις 15 Νοεμβρίου 2017 γίνεται η σύσταση της Φιλανθρωπικής Δράσης «ΠΕΝΘΕΣΙΛΕΙΑ», της οποίας το όνομα εμπνεύστηκαν από την δυναμική αμαζόνα του Τρωικού πολέμου. Η δράση τους έγινε γνωστή καθώς προσέλκυσε αρκετές γυναίκες αλλά και άνδρες ως εθελοντικά μέλη.

Στις 10 Δεκεμβρίου 2017, επιχειρούν την πρώτη επίσημη παρουσίαση της δράσης τους σε ένα κατάμεστο χώρο εστίασης, με μία κοινωνική εκδήλωση που στήριξαν εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης και τα έσοδα διατέθηκαν για την ένδυση και υπόδηση των παιδιών του Ορφανοτροφείο Βόλου.

Στις 8 Μαρτίου 2018 – Γιορτή της Γυναίκας με μια εκδήλωση που πλημύρισε από δυναμική και ενέργεια, ξεκίνησαν να υποστηρίζουν και έγιναν «ομπρέλα» του Ειδικού Σχολείου Αγριάς, αλλά και των «ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ» της Ν. Ιωνίας Βόλου, αφού η ευαισθησία για αυτά τα παιδιά προέρχονταν από το παρελθόν.

Στις 9 Μαΐου 2018 – Γιορτή της Μητέρας, η «Πενθεσίλεια», υποστήριξε και ενίσχυσε ψυχολογικά με ένα ιδιαίτερο τρόπο, όλες τις μητέρες του Ειδικού Σχολείου Αγριάς.

Στις 25 Ιουνίου 2018, επιχείρησαν και ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους πολίτες του Βόλου αλλά και της Λάρισας με την κοινωνική εκδήλωση «DARE SOCIAL FASHION SHOW 2018».

Τολμήσανε κοινωνικά να ξεσηκώσανε με αγάπη, μόδα, μουσική και χορό τις καρδιές όλων, καθώς με τα έσοδα της εκδήλωσης συνεχίσανε και υποστηρίξανε τις κατασκευαστικές ανάγκες των δύο Ειδικών σχολείων, που στεγάζουν περισσότερα από 40 παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Στις 3 Φεβρουαρίου 2019, ήρθαν για ακόμη μια φορά να χαρίσουν χαμόγελα με το «DARE SOCIAL AWARDS 2019». Τιμήσανε ανθρώπους που δίνουν καθημερινά μάχη ζωής, κάνοντας περήφανη την κοινωνία μας και αναδεικνύοντας την δύναμη του σώματος και ψυχής.

«Αναγνωρίζουμε, Τιμάμε, Υποστηρίζουμε» το σύνθημα της εκδήλωσης τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν στον αθλητικό σύλλογο «Αργοναύτες ΑμεΑ Βόλου».

Αύριο Κυριακή 14 Ιουλίου έρχεται το 2ο DARE SOCIAL FASHION SHOW, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την αγορά εξοπλισμού μετακίνησης για γυναίκα ΑμεΑ, για πρόσθετο άκρο νεαρού αθλητή της ομάδας Αργοναύτες ΑμεΑ Βόλου και για την οικονομική στήριξη νεαρού καρκινοπαθούς που πρέπει να μεταφερθεί σε ειδικό τμήμα στο Ισραήλ.

Είσοδος για το κοινό 5€.

Εισιτήρια διαθέσιμα: Κατάστημα VIPS Δημητριάδος 159, Κατάστημα FMS Αντωνοπούλου 15, Κατάστημα Oπτικά Προφαντής Δημητριάδος 165. Για άμεση επικοινωνία και εγγραφή νέων μελών, μπορείτε να απευθύνεστε στο e-mail:[email protected] και στο facebook: ΠΕΝΘΕΣΙΛΕΙΑ.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου