ΤΟΠΙΚΑ

Εισιτήρια υπεραστικών λεωφορείων στο λιμάνι του Βόλου

εισιτήρια-υπεραστικών-λεωφορείων-στ-442755

Περισσότερα από 1.000 άτομα έχουν εξυπηρετηθεί από την έναρξη λειτουργίας του εκδοτηρίου

Πλήθος τουριστών, που αποβιβάζεται στο λιμάνι του Βόλου, ντόπιοι, αλλά και επισκέπτες, περισσότερα από 1.000 άτομα συνολικά υπολογίζεται ότι έχουν εξυπηρετηθεί μέχρι στιγμής από το κιόσκι – εκδοτήριο εισιτηρίων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, που λειτουργεί στο λιμάνι του Βόλου, δίπλα από το φυλάκιο του Λιμεναρχείου.

Το εκδοτήριο εισιτηρίων και παράλληλα χώρος παροχής πληροφοριών για τη διευκόλυνση των επισκεπτών λειτουργεί από τις 27 Ιουνίου και μέχρι στιγμής έχει εξυπηρετήσει πλήθος κόσμου.

Η συντριπτική πλειονότητα των εξυπηρετούμενων είναι επιβάτες που χρησιμοποιούν το λιμάνι για τις μετακινήσεις τους και όπως αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Δημήτρης Κολυνδρίνης, η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ μεγάλη ήδη από τις πρώτες μέρες λειτουργίας.

Σε μία ακόμη προσπάθεια διευκόλυνσης του επιβατικού κοινού, η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Νομού Μαγνησίας Α.Ε. ξεκίνησε τη λειτουργία νέου εκδοτηρίου πόλης και info kiosk.

«Με στόχο να εξυπηρετήσουμε τους επιβάτες, που δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων του Βόλου, θέσαμε σε λειτουργία τα νέα εκδοτήρια εισιτηρίων εντός του λιμένα Βόλου, όπου παράλληλα θα παρέχουμε κάθε είδους πληροφορία για δρομολόγια και υπηρεσίες μας στον πολίτη» αναφέρει ο κ. Κολυνδρίνης.

Πρόκειται για ένα νέο σημείο εξυπηρέτησης, άμεσα προσβάσιμο, ιδιαίτερα χρήσιμο για τους ταξιδιώτες των Βορείων Σποράδων, αλλά και κάθε πολίτη που διέρχεται από το κέντρο της πόλης και δη από το λιμάνι της.

Το εκδοτήριο – info point λειτουργεί καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα, στην είσοδο του λιμανιού και όπως αποδεικνύεται αποτελεί πολύ χρήσιμη πρωτοβουλία.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου