ΤΟΠΙΚΑ

Η «Πενθεσίλεια» στο πλευρό τριών Βολιωτών

η-πενθεσίλεια-στο-πλευρό-τριών-βολι-442826

Την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου

Στο πλευρό τριών συνανθρώπων μας που μένουν στον Βόλο τάσσεται η «Πενθεσίλεια». Διοργανώνει την έκτη κατά σειρά μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια δράση της με σκοπό την στήριξη τριών ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Την ερχόμενη Κυριακή 14 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» θα πραγματοποιηθεί το 2ο Dare Social Fashion Show τα έσοδα από το οποίο θα διατεθούν για τη στήριξη των τριών Βολιωτών.

Πρόκειται για μία γυναίκα με αναπηρία για την οποία θα αγοραστεί εξοπλισμός προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις της, έναν νεαρό αθλητή της ομάδας Αργοναύτες ΑμεΑ Βόλου που χρειάζεται πρόσθετο άκρο και έναν νεαρό καρκινοπαθή που θα πρέπει να μεταφερθεί και να νοσηλευτεί σε εξειδικευμένο τμήμα στο νοσοκομείο του Ισραήλ.

Γύρω από τον ιερό σκοπό η «Πενθεσίλεια» κατάφερε να ενεργοποιήσει δεκάδες μέλη της, αλλά και τοπικές επιχειρήσεις που θα στηρίξουν τη λαμπερή βραδιά με τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Στην ξεχωριστή επίδειξη μόδας επί σκηνής θα ανέβουν ως μοντέλα 80 εθελοντές που θα πραγματοποιήσουν 200 εμφανίσεις με ρούχα και παπούτσια από 18 τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις. Τέσσερα κομμωτήρια θα αναλάβουν το χτένισμα των μοντέλων και τρεις επιχειρήσεις θα επιμεληθούν το μακιγιάζ. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η ταλαντούχα Αΐντα με το βιολί της, ενώ το κλείσιμο θα είναι φαντασμαγορικό από τη σχολή αισθητικής Be Pro που θα παρουσιάσει τη δουλειά της. «Οικοδεσπότες» της βραδιάς θα είναι η Βιολέτα Συμεωνίδου σχεδιάστρια μόδας και ο Χρήστος Τσιούρης παραολυμπιονίκης στίβου.

Από τις 9 έως τις 11 το βράδυ, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν εντυπωσιακές δημιουργίες και να συμμετέχουν ενεργά με την παρουσία τους σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που προάγει τον εθελοντισμό και την βοήθεια στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Μεγάλοι χορηγοί της λαμπερής εκδήλωσης είναι τοπικές επιχειρήσεις: ΜΕΤΚΑ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΕΥΡΗΚΑ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ TRANSPORTATION, ΖΥΜΗ ΣΤΑΜΟΣ, LAZER LINE, ΑΝΑΣΣΑ (με όλο το προσωπικό της), ΕΨΑ, Πρατήριο Καυσίμων Νίκος Καραλής και ΕΚΠΟΛ.

Είσοδος για το κοινό 5€.

Εισιτήρια διαθέσιμα: Κατάστημα VIPS Δημητριάδος 159, Κατάστημα FMS Αντωνοπούλου 15, Κατάστημα Oπτικά Προφαντής Δημητριάδος 165. Για άμεση επικοινωνία και εγγραφή νέων μελών, μπορείτε να απευθύνεστε στο e-mail:[email protected] και στο facebook: ΠΕΝΘΕΣΙΛΕΙΑ.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου