Πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Χρηστών Λιμένα Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2019-07-12, 11:59:59
Πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Χρηστών Λιμένα Βόλου

Η πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Χρηστών Λιμένα Βόλου πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη στο κτήριο διοίκησης της Ο.Λ.Β. Α.Ε.

Η Επιτροπή συγκροτήθηκε με την από 18.06.2019 με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, και η πρώτη συνεδρίαση είχε θέμα: «Ενημέρωση για την πορεία της Ο.Λ.Β. Α.Ε.».

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι εξής φορείς: Οργανισμός Λιμένος Βόλου Α.Ε., Δήμος Βόλου, Ομοσπονδία Ναυτικών Πρακτόρων Ελλάδας, FED HATTA, Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, Ομοσπονδία Φορτοεκφορτωτών Ελλάδος (ΟΦΕ), Σύλλογος Εργαζομένων ΟΛΒ ΑΕ, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (Σ.Ε.Ε.Ν.), Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Επιμελητήριο Μαγνησίας, Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών (Ε.Ε.Ε.) και Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων (Ε.Ε.Ν.Μ.Α.).

Επίσης, με βάση τις προβλέψεις της σχετικής απόφασης κλήθηκε και συμμετείχε και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος (ΣΒΘΚΕ).

Κατά τη συζήτηση έγινε ενημέρωση για την εξέλιξη του Λιμένα Βόλου την περίοδο 2015-2018 και για τις προοπτικές του Λιμανιού.

Οι διαπιστώσεις όλων των συμμετεχόντων συνέκλιναν στο συμπέρασμα ότι ο Λιμένας Βόλου έχει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, τόσο της εμπορικής όσο και της τουριστικής δραστηριότητας, με βασική προϋπόθεση την υλοποίηση των απαραίτητων επενδύσεων που θα το μετατρέψουν σε ένα ‘‘έξυπνο’’ και ‘‘πράσινο’’ λιμάνι.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
7
=