ΤΟΠΙΚΑ

Ενας παραολυμπιονίκης στην πασαρέλα

ενας-παραολυμπιονίκης-στην-πασαρέλα-443930

Ο Χρήστος Τσιούρης θα βρίσκεται στο πλευρό της κεντρικής παρουσιάστριας του Dare Social Fashion Show σχεδιάστριας μόδας Βιολέτας Συμεωνίδου

Σε έναν διαφορετικό στίβο κατεβαίνει για να αγωνιστεί ο παραολυμπιονίκης στίβου Χρήστος Τσιούρης. Θα ανέβει στην πασαρέλα του 2ου Dare Social Fashion Show που διοργανώνει η «Πενθεσίλεια» στον Βόλο για τη στήριξη τριών συνανθρώπων μας, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και θα δώσει ένα ακόμη μάθημα ζωής, ως συμπαρουσιαστής της δίωρης επίδειξης μόδας στο πλευρό της κεντρικής παρουσιάστριας της βραδιάς και ανερχόμενης σχεδιάστριας μόδας Βιολέτας Συμεωνίδου.

Τον Χρήστο Τσιούρη η «Πενθεσίλεια» είχε γνωρίσει στον Βόλο στην4η Πανελλήνια Επίδειξη Μόδας για Ατομα με Αναπηρίες που πραγματοποιήθηκε φέτος για πρώτη φορά στον Βόλο από το σωματείο «Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες μόνο άνθρωποι» και την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Παγκόσμια Αγκαλιά». Δεν χρειάστηκε να σκεφτεί για να απαντήσει στο προσκλητήριο που του απηύθυνε η «Πενθεσίλεια» για να συμμετέχει ως συμπαρουσιαστής στο δικό της Fashion Show με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Την ερχόμενη Κυριακή 14 Ιουλίου, θα έρθει από τα Ιωάννινα στον Βόλο, αποκλειστικά και μόνο για να συμμετέχει στην λαμπερή βραδιά με τον έντονο κοινωνικό χαρακτήρα, που θα πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».

Ο παραολυμπιονίκης που έχει αναπηρία όρασης θα σταθεί στο πλευρό της κεντρικής παρουσιάστριας του δίωρου event, της Βιολέτας Συμεωνίδου. Μιας Θεσσαλονικιάς που ζει και δημιούργησε την οικογένειά της στον Βόλο και η οποία είναι ανερχόμενη σχεδιάστρια μόδας.

Το «δίδυμο» των οικοδεσποτών θα παρουσιάσει τα μοντέλα επί σκηνής και τα ρούχα και παπούτσια από 18 εμπορικά καταστήματα του Βόλου. Συνολικά 80 μοντέλα, όλοι τους εθελοντές και μέλη της «Πενθεσίλεια» θα ανέβουν επί σκηνής για να παρουσιάσουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας σε ένδυση και υπόδηση. Το δίωρο fashion show που θα περιλαμβάνει περί τις 200(!) εμφανίσεις, υποστηρίζουν 18 εμπορικά καταστήματα ειδών ένδυσης και υπόδησης του Βόλου, τέσσερα κομμωτήρια που θα αναλάβουν το χτένισμα των μοντέλων και τρεις επιχειρήσεις που θα επιμεληθούν το μακιγιάζ. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η ταλαντούχα Αΐντα με το βιολί της, ενώ το κλείσιμο θα είναι φαντασμαγορικό από τη σχολή αισθητικής Be Pro που θα παρουσιάσει τη δουλειά της.

Από τις 9 έως τις 11 το βράδυ, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν εντυπωσιακές δημιουργίες και να συμμετέχουν ενεργά με την παρουσία τους σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που προάγει τον εθελοντισμό και την βοήθεια στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Μεγάλοι χορηγοί της λαμπερής εκδήλωσης είναι τοπικές επιχειρήσεις: ΜΕΤΚΑ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΕΥΡΗΚΑ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ TRANSPORTATION, ΖΥΜΗ ΣΤΑΜΟΣ, LAZER LINE, ΑΝΑΣΣΑ (με όλο το προσωπικό της), ΕΨΑ, Πρατήριο Καυσίμων Νίκος Καραλής και ΕΚΠΟΛ.

Είσοδος για το κοινό 5€.

Εισιτήρια διαθέσιμα: Κατάστημα VIPS Δημητριάδος 159, Κατάστημα FMS Αντωνοπούλου 15, Κατάστημα Oπτικά Προφαντής Δημητριάδος 165.

Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για την αγορά εξοπλισμού μετακίνησης γυναίκας ΑμεΑ, για πρόσθετο άκρο νεαρού αθλητή της ομάδας ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΑΜΕΑ Βόλου και για την οικονομική στήριξη για τη μεταφορά και νοσηλεία νεαρού καρκινοπαθούς στο Ισραήλ.

Για άμεση επικοινωνία και εγγραφή νέων μελών, μπορείτε να απευθύνεστε στο e-mail:[email protected] και στο facebook: ΠΕΝΘΕΣΙΛΕΙΑ. ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου