«Ηλεκτρολογικές εργασίες μόνο από αδειούχους πιστοποιημένους ηλεκτρολόγους»

Τελευταία ενημέρωση: 2019-07-11, 12:16:20
«Ηλεκτρολογικές εργασίες μόνο από αδειούχους πιστοποιημένους ηλεκτρολόγους»

Ο Σύνδεσμος Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Νομού Μαγνησίας εφιστά την προσοχή στους καταναλωτές και επισημαίνει πως θα πρέπει να συνεργάζονται μόνο με αδειούχους ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες μέλη του Συνδέσμου.

Οπως πιο συγκεκριμένα επισημαίνεται από τη Διοίκηση του Συνδέσμου, "Καθημερινά με μεγάλη μας λύπη ακούμε δυσάρεστα περιστατικά, με τελευταίο την ηλεκτροπληξία ενός παιδιού ηλικίας δέκα ετών στην Αλόννησο, το οποίο ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο. Και μόνο το σοκ που υπέστη το ίδιο το παιδί, η οικογένεια του και η τοπική κοινωνία είναι αρκετό για να δείξει την επικινδυνότητα του ηλεκτρικού ρεύματος.

Οι χαμηλές τιμές που προσφέρουν για τις υπηρεσίες μη αδειούχοι ηλεκτρολόγοι εγκαταστάτες μπορούν να φέρουν την απώλεια μιας ζωής. Η εργασία μη αδειούχων ηλεκτρολόγων εγκαταστατών δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθή παροχή υπηρεσιών. Μόνο αδειούχοι πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι εγκαταστάτες έχουν το δικαίωμα να εκτελούν ηλεκτρικές εγκαταστάσεις με προδιαγραφές, εξασφαλίζοντας ασφάλεια.

Βάσει της διάταξης του Νόμου 6422 και του αναγκαστικού Νόμου 501, διώκονται όποιοι ασκούν το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου,  χωρίς να έχουν την ειδική άδεια του υπουργείου, καθώς και ο αναθέτων σε αυτούς εργασίαηλεκτρολογικής φύσεως και τιμωρούνται, δια χρηματικής ποινής ή δια φυλακίσεως μέχρι 12 μηνών.

Ζητήστε την επίδειξη της επαγγελματικής άδειας του ηλεκτρολόγου που επιλέγετε! Προστατέψτε τη ζωή σας τη δική σας και των παιδιών σας!  Με το φως των ειδικών! Θα μας βρείτε στο τελευταίο φύλλο του τοπικού τύπου και στην ιστοσελίδα μας www.sehmagnisias.gr".

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
7
=