ΤΟΠΙΚΑ

Τολμά ξανά η «Πενθεσίλεια» με σπουδαία εκδήλωση

τολμά-ξανά-η-πενθεσίλεια-με-σπουδαί-445309

Συνολικά 80 εθελοντές μοντέλα, 26 επιχειρήσεις, 200 εμφανίσεις σε ένα γεμάτο δίωρο, με στόχο τη στήριξη ανθρώπων με σοβαρά προβλήματα υγείας

Τολμά ξανά η «Πενθεσίλεια» στον Βόλο να προσφέρει την πολύτιμη βοήθειά της σε τρεις συνανθρώπους μας, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Οπως τον Ιούνιο του 2018, οπότε και πραγματοποιήθηκε το πρώτο Dare Social Fashion Show για την υποστήριξη των αναγκών δύο ειδικών σχολείων που στεγάζουν περισσότερα από 40 παιδιά με ειδικές ανάγκες, έτσι και φέτος με το 2ο Dare Social Fashion Show, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 14 Ιουλίου, η «Πενθεσίλεια» αποδεικνύει ότι δεν μένει θεατής απέναντι στον ανθρώπινο πόνο.

Η πασαρέλα θα στηθεί στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», το οποίο θα διαμορφωθεί κατάλληλα για να φιλοξενήσει την ξεχωριστή επίδειξη μόδας που διοργανώνει η «Πενθεσίλεια». Πρόκειται για ένα fashion show που στηρίζεται στον εθελοντισμό και στόχο έχει την οικονομική υποστήριξη τριών ατόμων, μίας γυναίκας ΑμεΑ για την αγορά εξοπλισμού μετακίνησης, ενός νεαρού αθλητή της ομάδας Αργοναύτες ΑμεΑ Βόλου που χρειάζεται πρόσθετο άκρο και οικονομική στήριξη για τη μεταφορά νεαρού καρκινοπαθούς στο Ισραήλ προκειμένου να νοσηλευτεί σε εξειδικευμένο τμήμα.

«Πρέπει να τολμούμε κοινωνικά να προσφέρουμε, να μη μένουμε θεατές» αναφέρει η εκ των ιδρυτικών μελών της «Πενθεσίλεια» Νίκη Πρίντζου αναφερόμενη στο σύνθημα της δεύτερης κατά σειρά επίδειξης μόδας «Dare Social».

Συνολικά 80 μοντέλα, όλοι τους εθελοντές και μέλη της «Πενθεσίλεια» θα ανέβουν επί σκηνής για να παρουσιάσουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας σε ένδυση και υπόδηση. Το δίωρο fashion show που θα περιλαμβάνει περί τις 200(!) εμφανίσεις υποστηρίζουν επίσης εθελοντικά 18 εμπορικά καταστήματα ειδών ένδυσης και υπόδησης του Βόλου, τέσσερα κομμωτήρια που θα αναλάβουν το χτένισμα των μοντέλων και τρεις επιχειρήσεις που θα επιμεληθούν το μακιγιάζ. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η ταλαντούχα Αΐντα με το βιολί της, ενώ το κλείσιμο θα είναι φαντασμαγορικό από τη σχολή αισθητικής Be Pro που θα παρουσιάσει τη δουλειά της.

Από τις 9 έως τις 11 το βράδυ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν εντυπωσιακές δημιουργίες και να συμμετέχουν ενεργά με την παρουσία τους σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που προάγει τον εθελοντισμό και την βοήθεια στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Είσοδος για το κοινό 5€.

Εισιτήρια διαθέσιμα: Κατάστημα VIPS Δημητριάδος 159, κατάστημα FMS Αντωνοπούλου 15, κατάστημα Oπτικά Προφαντής Δημητριάδος 165. Για άμεση επικοινωνία και εγγραφή νέων μελών, μπορείτε να απευθύνεστε στο e-mail: [email protected] και στο facebook:ΠΕΝΘΕΣΙΛΕΙΑ.

*ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου